Gizmonsdag: Xbox adaptiv kontroller

Gizmonsdag: Xbox adaptiv kontroller

Skap en skreddersydd kontroller som ingen andre har. Xbox adaptiv kontroller er i første rekke laget for å imøtekomme behovene til spillere med begrenset førlighet.

Spesialtilpassede behov, begrenset førlighet eller bare nerdefaktor til tusen. Mulighetene er mange når Microsoft senere i år slipper deres nye Xbox adaptiv kontroller, som lar brukeren programmere og personalisere sin egen håndkontroller.

Kjærkomment og elsket

For svært mange mennesker, er det vi tar for gitt en relativt kompleks utfordring. Alt fra PC- mus til laptop design er simpelthen ikke designet for mennesker med spesielle behov. Med Xbox Adaptiv kontroller vil Microsoft komme denne brukergruppen i møte ved å la dem personalisere sin egen håndkontroller med knapper, brytere og sensorer som passer deres behov.

I motsatt ende finner vi selvsagt spillentusiastene som står klar til å modifisere sin nye kontroller til det ugjenkjennelige for en optimal spillsituasjon, det være seg egen bryter for n00b-tube eller knapp for å få klampen i bånn.

Det er enda ikke kjent når Xbox Adaptive kontroller slippes, eller til hvilken pris. Det eneste som er kjent er at den kommer i løpet av 2018.

Fremtiden tilhører nerdene

Kommentarer