Atlanta: IFS Applications 10 lanseres med over 500 nye funksjoner

Atlanta: IFS Applications 10 lanseres med over 500 nye funksjoner

IFS World Conference Atlante 2018

Med helt ny brukeropplevelse og over 500 nye funksjonelle forbedringer, lanseres IFS Applications 10 under IFS World Conference i Atlanta

(ITpro.no, Atlanta GA) Forretningssystemleverandøren IFS, lanserte i dag den nyeste versjonen av sitt forretningssystem, IFS Applications 10, under IFS World Conference i Atlanta. IFS Applications 10 er designet for å hjelpe kunder med å dra nytte av industri trender som automasjon, tilkoblede enheter (IoT) og økt fokus på service. Den nye versjonen vil hjelpe virksomheter med å digitalisere sin forretning.

ERP møter IoT, AI og skyteknologi

Under keynote presentasjonen på World Congress Center i Atlanta kunne IFS presentere to av deres største nyheter i IFS Applications 10: IFS Aurena og IFS Aurena Bot.

IFS Aurena er et nytt brukergrensesnitt utviklet med HTML 5 fra bunnen og opp, og som ifølge selskapet vil gi en langt mer helhetlig brukeropplevelse på tvers av enheter.

IFS Aurena Bot er ikke helt ulikt hva du forventer den er; en integrert hushjelp som lar samtlige brukere i organisasjonen kunne benytte seg av hushjelpstjenester som ferieoversikt, be om fri eller få oversikt over viktige tall og leveranser.

IoT og AI tilpasser vedlikeholdsbehov

I favør av rigide og strukturerte servicerutiner, tilrettelegger ERP applikasjonen fra IFS en omfattende integrasjon med IoT sensorer og skybasert tolkning av den innsamlede informasjonen. Sammen vil IoT og AI integrasjonen gjøre det mulig for bedrifter å kunne planlegge og booke serviceteknikere til oppdrag basert på behov til fordel for tid.

Et godt eksempel på dette er Statens Vegvesen som 13 oktober 2017 opplevde at en av viftene i Lyderhornstunnelen falt ned, og selv hadde 25- års levetid som en del av sine servicerutiner. I ettertid har det kommet krav til en type vibrasjonssensor som ville forhindret ulykken, og ikke minst, forenklet forvaltningen av vedlikehold av norske veier.

Det er denne typen logistikk og materialforvaltning IFS lanserer i sine ERP løsningern under IFS World Conference i Atlanta.

 

ITpro.no kommer tilbake med mer i løpet av konferansen.

Kommentarer