Uber stopper Windows-støtte

Uber stopper Windows-støtte

Uber lanserte sin første app til Windows-plattformen i 2013, og har lenge vært en god samarbeidspartner med Microsoft. Nå stopper støtten.

Den første applikasjonen Uber lanserte for Windows-telefoner i 2013 ble raskt fjernet igjen på bakgrunn av brukerklager. På den tiden var appen kun en såkalt web-wrapper for Uber-nettsiden.

I 2014 gjorde de et nytt forsøk og lanserte en relativt bedre applikasjon for Windows Phone 8/8.1, til glede for mange – og sett på som et viktig bidrag til applikasjonsmangelen for Windows-plattformen.

Videre i 2015 slapp Uber nok en app til Windows 10 Mobile og PC, da med bakgrunn i Microsofts Universal Windows Platform (UWP) og støtte for Cortana.

Med alt dette friskt i minnet, kan man vel si at Uber har vært en god støttespiller for Microsoft mobil-satsing, hvor svært mange andre selskaper har gitt opp sine forsøk.

Men nå gir også Uber opp. 

En mengde anmeldelser av Uber-appen i Microsoft Store klager på at applikasjonen er nær ubrukelig.

Uber selv har ikke lagt ut noen offisiell melding om at støtten på Windows-plattformen avsluttes, ei heller fjernet appen fra Windows Store.

Men i en supportmelding som MSPoweruser har plukket opp, skriver Uber i klartekst at de ikke lenger støtter appen til Windows, og henviser til Iphone eller Android for videre bruk.

Yes, we’re no longer supporting app on Windows. You can use Uber with the following smart devices instead:

-iPhone (iOS 7 or newer)

-Android (Jelly Bean or newer)

Uber
Uber
Developer: Uber Technologies Inc.
Price: Gratis

Kommentarer