Veeam Availability Suite 9.5 oppdatering 3 lansert

Veeam gjør den største lanseringen i selskapets 10 år lange historie

I en pressemelding til ITpro.no melder lanseringen av Veeam Availability Suite 9.5 Update 3 (VAS 9.5 U3) , for å utvide den omfattende datastyringen og sikre tilgjengelighet for alle arbeidsprosesser.

Veeam fremhever i pressemeldingen at den seneste oppdateringen vil levere utvidet støtte for virtuelle, fysiske og skybaserte dataløsninger og i tro Veeam, alt sentralstyrt gjennom et konsoll. Selskapet hevder videre at med den seneste lanseringen, kan store bedrifter nå erstatte sine gamle back up-tjenester, som har hindret bedriftenes utviklingsmuligheter i lang tid og dermed sikre tilgjengelighet på tvers av bedriften med en enkel og sammenhengende plattform.

Veeam så for ti år siden at det var behov for en mer innovativ tilnærming til sikkerhetskopiering og tilgjengelighet, og kunne derfor levere det som fort ble en førsteklasses VM back up-løsning, med enestående pålitelighet og enkle bruksfunksjoner. Siden den gang har kundene våre vært sultne på mer innovasjon fra Veeam til alle sine arbeidsflyter, så de kan dumpe gamle back up-løsninger fullstendig.

Det er det største ønsket fra kundene våre. I dag innfrir vi, med introduksjonen av Veeam Availability Suite 9.5 oppdatering 3, den største innen Veeams ti år lange historie! Med en forent Veeam-løsning, kan kundene nå styre hele datamiljøet sitt, enten det er virtuelt, fysisk eller skybasert, og sikre seg førsteklasses tilgjengelighet for alle apper, data og skytjenester

  • Peter McKay, Co-CEO og President i Veeam.
Veeam Agent for Microsoft Windows 2.1
Veeam Agent for Microsoft Windows 2.1
  • Selskapet trekker frem noen av de nye funksjonene i VAS 9.5 U3 inkluderer:
    Innebyggeet styring av Veeam Agent for Microsoft Windows 2.1 og Veeam Agent for Linux v2: Nytt i VAS 9.5 U3 er at brukere kan få en sentralisert konsoll for igangsetting og styring, som reduserer kompleksiteten og forbedrer brukervennligheten gjennom ett felles kontrollpanel for virtuelle, fysiske og skybaserte arbeidsoppgaver. Veeam Agent for Microsoft Windows 2.1 inkluderer beskyttelse for oppdragskritiske Microsoft Windows Server failover clusters, mens Veeam Agent for Linux v2 legger til muligheten for sikkerhetskopiering til Veeam Cloud Connect-oppbevaringssteder, støtte for utskalerte sikkerhetskopioppbevaring som back up-mål og source-side-kryptering.
  • Støtte for VMware Cloud på AWS: I tillegg kommer ny Veeam-støtte for VMware Cloud på AWS som lar bedrifter ta i bruk Veeams tilgjengelighetslønsinger sømløst på tvers av VMware-baserte offentlige, private og hybride skymiljøer.
  • IBM lagringsintegrering: VAS 9.5 Oppdatering 3 vil også dra nytte av Veeams videreføring av sitt strategiske samarbeid med IBM for å inkludere integrering med IBM Spectrum Virtualize og utvider Veeams lagrings-snapshot-integreringsfunksjoner til IBM Storwize og SAN Volume Controller-baserte lagringsløsninger. Veeam Universal Storage API-basert integrering vil hjelpe brukerne med å spare tid, redusere lønnskostnader og sikre en lavere gjenopprettingstid og point objectives.
  • Lenovo Storages-integrering: Veeam utvider også sitt samarbeid med Lenovo gjennom VAS 9.5 oppdatering 3s lagrings-snapshot-integrering med Lenovo Storage V Series. I tillegg var Lenovo DS-serien også nylig Veeam Ready-sertifisert som et mål for primær lagring av sikkerhetskopier, noes om gir kunder av både Veeam og Lenovo en mer komplett løsning.
  • Nye analyseverktøy og overvåkingsmuligheter med Veeam ONE: Veeam har lagt til Agent-overvåkning og rapportering, så vel som Data Sovereignty Compliance Reporting til Veeam ONE, selve styringsdelen av VAS 9.5 oppdatering 3. Med denne funksjonen kan brukerne motta tilgang og ekstra veilledning og verktøy laget for å assistere dem gjennom nye og strengere sikkerhetskopiering og krav til beskyttelseskompitabilitet.

Kommentarer