Julegaven du garantert vil trenge

Julegaven du garantert vil trenge

For de av våre lesere som følger julenøttene tett til brystet er det en kjensgjerning at turen til Los Angeles ikke var helt uten dramatikk. Faktisk fant ikke reisefølget igjen passet sitt. Krise!

Julen er en tid for familie og tradisjoner, men samtidig en tid hvor materielle gaver er i fokus. I følge Elektronikkbransjen planlegger nordmenn i år å bruke 5288 kroner på julegaver. Nå avdekker en rykende fersk undersøkelse at ikke alle er like flinke til å ta vare på verdifulle saker de eier.

I en undersøkelse gjennomført fra Norstat på oppdrag for Tile kommer det nemlig frem at over 1 av 5 nordmenn under 30 år har mistet en verdifull gjenstand i 2017. Trolig kommer mange til å miste noe av det de i år får fra nissen i løpet av det kommende året.

Det er faktisk tre ganger så mange unge som har mistet noe i løpet av det siste året, i forhold til de som er over 50 år. Undertegnede er ikke uten videre overrasket når tallene for tapte pass topper seg rundt sommerferietider.

Tile – ofte kalt for verden største hittegodskontor har fått sitt rykte som et resultat av deres brukere av bluetooth-enheter hver dag hjelper folk med å finne igjen over 2 millioner gjenstander hver dag. Det betyr også at svært mange mennesker mister verdifulle saker hver eneste dag – enten det blir stjålet, mistes eller bare glemmes igjen et sted. Derfor er også dette en av gavene mange nordmenn legger under juletreet i år.

I en pressemelding fra Tile viser en spørreundersøkelse at omtrent 11 prosent av den norske befolkningen har mistet noen verdifullt i løpet av 2017.

Mange bruker Tile, eksempelvis nye Tile Sport og Tile Style for å holde oversikt over bagasje og bager når man reiser, verdifullt utstyr som eksempelvis kamera, PCer, mobiler, nøkler og lommebok. Derfor er dette også noe mange både ønsker seg og trenger til jul.

  • Peter Groom – EMEA Sales Director, Tile

Tiles Pro-serie, som inneholder Style og Sport, kommer med nye funksjoner til Tile-appen, designet spesielt for de nye produktene. Med volumkontroll og åtte ringetoner gir Tile-appen brukerne muligheten til å tilpasse lyden av deres Tile-enheter. En redesignet nærhetsmåler gir forbedret nøyaktighet for å hjelpe folk med å lettere finne tingene sine igjen, innenfor det nye produktets utvidede rekkevidde på 60 meter. Det er den beste rekkevidden for denne type produkt på markedet.

ITpro vil komme tilbake med produkttest i nær fremtid

Kommentarer