22. julenøtt 2017

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar.  Julegavesekken Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av […]

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: Plantronics Voyager 3200

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Det hadde seg slik at nøttegeneralen havnet på en høyst ufrivillig tur på IKEA med sin bestemor den 21 desember. Needless to say, det ble en lengre tur enn planlagt.

Det hele begynte faktisk med at vår skribent Kristine sendte meg en melding før turen til USA, og spurte om jeg kunne stikke innom kjøpesenteret Horisont i Åsane for å hente en gave som lå og ventet til henne. Som om det er en liten spasertur fra Askøy siden det er bare noen kilometer i luftlinje. Lite skulle vi være forberedt på bestemors ønske om å bli med på bomturen, ettersom IKEA ligger like ved.

Etter denne turen kan vi bare oppsummere at det gikk pling i pling.

Med flotte bidrag, noen mer leken, andre sportslig og enkelte med et seriøst budskap er det med oppriktighet vanskelig å plukke hvem som fortjente å vinne mest denne dagen. At målene kommer ramlende inn på boxing day er en kjensgjerning, mens andre mener spamfilteret til ITpro sine julenøtter er litt over snittet intenst.

Personlig støtter nøttegeneralen oppunder dette med alkohol: har man barn, lar man flasken stå, men hver og en får vurdere dette selv – muligens vi tar opp igjen denne problemstillingen i en senere julenøtt? Kristin er også inne på et tema som nøttegeneralen personlig har store motforestillinger av: er det blitt så normalt å kjøpe julegaver til bare 9999,- og slenge under juletreet? Selv kan jeg hinte frempå at min kjæreste julegave jeg gir i år er et gavekort på kinotur og middag for to (muligens det er til Mari??).

Idioter som holder 50 i 80- sonen er også helt pling, men dette er en gruppe mennesker som er pling hele året. Her må julen til livs!

Akk ja, det var mange verdige vinnere, og aller helst skulle jeg ha gidd dere alle en tur på kino og middag – mon tro hva Mari hadde sagt til det?

Gårsdagens mest pling svar kom derimot fra JoeP. Faen for et mas om medlemsskap i kundeklubber. Jeg blir gal!

 

Det som er helt pling med julen er selvsagt innlysende.
Det hele krever bare litt dypere forståelse enn en runde yatzi.

Allerede i god tid før black-friday, blakk-lørdag og cyber-monday begynner de å tikke inn. Desember måned er som aller drøyest for dette også. Vi snakker selvsagt om SMS reklame!
Fritt forstått ut fra generalens tekst er dette trolig det største skjellsordet i moderne historie.

Her tikker det inn reklame for kjøpesentre, kundeklubber og goodwill organisasjoner som livredd-barna. Det er ikke barna du er redd, men meldingene som kommer midt på natten når nøttegeneralen er i LA.

http://itpro.no/artikkel/18…
Du er herved avslørt!

Som en kuriositet; det følger ikke med batterier i lekene slik at foreldre med unger hyper på julebrus og snop kan få litt fred første og andre juledag. Deres største frykt er 10- pakningene med billige batterier fra IKEA.

  • JoeP

Dagens premie

Plantronics Voyager 3200

– En av de tingene vi liker veldig godt med Voyager 3200 er nettopp designet, skrev vi i vår produkttest av Plantronics Voyager 3200 tidligere i høst.

Voyager 3200 har et stilrent og minimalistisk design, samt to muligheter for å feste den til øret, og den er behagelig å ha på øret i korte, såvel som lange samtaler.

NextBase 512GW

Dashcams er blitt et stadig mer populært produkt, ikke bare blant yrkessjåfører, men også blant forsikringsselskaper og politi som søker bevis og vitner.

NextBase 512GW er et kamera vi tidligere har testet her på ITpro og varmt kan anbefale

Dagens julenøtt – 22. desember 2017

Vi skrur klokken litt tilbake, faktisk litt over 24 timer og ser til nøtten den 20. desember. Jeg har personlig litt vondt for at Spredo ikke vant denne dagen, men som han selv sa – han hadde ikke helt behov for en batterilader til en bil han ikke eier.

Derimot har han gidd nøttegeneralen nok ammunisjon til å forberede seg til julenøttene 2018! Det er mye fisk i havet. (Vanligvis formulert “det er flere fisk i havet” med en hånd på skulderen til mottaker og en passe trist stemme)

 Throwback til 20-desember: Hvor finner man den beste fisken på julaften?

 

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer