21. julenøtt 2017

At det ikke følger med batterier i batteridrevne apparater burde vært straffet med fengsel. Makan til pling ordning.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Oiioiioii.

At ITpros nøtteknekkere er en kreativ gjeng er for lengst avslørt, men at resultatene skulle innebære så mye hodepine (bivirkninger av ny kunnskap) var fremdeles overraskende.

Med så mange flotte og eminente bidrag, er det bare å ta av seg hatten for vår nesten-nøtteknekker Spredo, som faktisk hadde stukket av med hele greien om han spesifikt presisterte at han ikke hadde behov for en billader.

Akk, nei, julegavepakking venter – det samme gjør vår heldige vinner – som kastet inn bidraget sitt etter at nøttegeneralen var begynt å skrive denne teksten, og egentlig hadde griseflaks for å komme med i trekningen. Vi gratulerer vår fersking Bjørn J. Knutsen!

Det du ikke vet, vet du ikke. For hvis du vet hva du ikke vet, Så vet du at du ikke vet det, og da vet du det.

 

Dagens premie

Kingston DT2000 32GB

Kryptert minnepinne med alfanumerisk tastatur som låser minnepinnen med en bokstav- eller tallkombinasjon. DT2000 benytter maskinvarebasert AES 256-bit kryptering.

Tile Sport og Tile Style

Hvis du alltid roter bort nøklene dine eller legger telefonen på et “smart” sted, er dagens premie noe for deg! Dette er Tile sin kraftigste Bluetooth-nøkkelfinner så langt, med en rekkevidde på 60 meter. Med sitt robuste og praktiske design er den perfekt til å feste på bagasjen når du er på reise, på ryggsekken når du er på skogstur eller på nøkkelknipet i hverdagen. Vanntett er den og! I tillegg lar den deg finne mobilen din ved å sende et signal som gjør at den ringer, selv om den står på lydløs!

Dagens julenøtt – 21. desember 2017

Å sende jule- og nyttårshilsen over SMS var en ganske seiglivd tradisjon som ikke bare fikk mobilnettet til å knele, men teleselskapene til å varme seg ekstra godt. Med leveransetid på over ett døgn og til nær kronestykket per SMS, var det lite som skulle til for å omfavne det store neste som kom innen datatrafikk.

Mange ulemper til tross, er det én ting jeg savner – og det er effektivitet.

Her forleden dag ble min mobil liggende igjen å terrorisere mine kolleger mens jeg var ute et kjapt ærend. “Hei”, “Hvordan går det?”, “Hva gjør du på?”, “Skal vi finne på noe?”

Herrejemini. Send da en melding folkens, telefonen min går helt pling!

 Hva er mest pling med julen?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer