19. julenøtt 2017

Det heter seg at varme mennesker har myke hender. Hva er det da med disse gavene?

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: Kingston HyperX Alloy FPS keyboard og Owlboy spill

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Det skjedde i disse dager, at kreknekrakken måtte frem og nøttegeneralen måtte pent sitte på denne i noen timer: man fleiper ikke i julenøtter heter det seg.

Med en liten endring i gårsdagens nøtt var det så på tide å fortære alle de små og store gjøremål som skulle forseres i løpet av en hektisk førjulskveld. For noen sjekketriks, og for noen lineres. Faktisk hadde Thea-Melise en aldeles herlig smiskelinje som fortjente heder og ære, og for en spreking som bor i hun Tone. Får vi se video?

Piraten slår til med en av hans tidligere vinnere – som var nær å sikre ham nok en knekk: masse flotte personlige berettelser og dertil mange bilder! Elise Olavsen kan bare ringe nøttegeneralen, ingen sure mennesker innenfor sonen her.

Både Lars, All2sleepy og Spredo kommer med solide og bunnsterke bidrag, mens FrueMinHatt mest av alt viser at hun tilhører en pirat. Mon tro det var et hjerte piraten stjal?

Palwin slår til med en alle tiders megaslam og er like nære å knuse hele julenøtten til fjells. For et svar! Porselendukke sørger for å sette mindreverdighetskompleksene til livs, og Runar ønsker å dra noen ekstra slibrige forsøk på en ellers så legitim business. Hvorfor ikke?

Nå har det seg slik at det er en som har klart å fiske litt ekstra mellom linjene. Det er seg slik at vi har en skattesnyter til vinner. Vi gratulerer!

Begynner vi å se en rød tråd i generalens spørsmål i år? Det er mange, skal vi si, personlige nøtter som skal knekkes i år. Alt fra dekorering av hus til ting å gjøre i LA og så dagens nøtt da, men jeg er ikke en som dømmer noen på et relativt tynt grunnlag så jeg skal gi ham enenestående oneliner som har gitt meg mange gnagsår på kneskålene.
Da gjør du som følgende. Du glider nonsjalant opp til den heldige og spør litt henkastet “si meg, du har vel ikke litt Bergenser i deg??” Og om vakkerdyret da sier “nei”, så spør du igjen mens du vipper forførisk på øyenbrynene dine “har du lyst til det??” Slår aldri feil og bør brukes med forsiktighet.

  • Forargret skattesnyter

 

Dagens premie

Kingston HyperX Alloy FPS Keyboard

Det er lite som slår et mekanisk tastatur, og bedre kan det neppe bli enn når Kingston slipper løs sine gamingkomponenter. Ikke bare er det rålekkert til å spiller Owlboy med – det kan også lade telefonen din med et eget USB-uttak på toppen. Nøttegeneralen wantz!!

 

Dagens julenøtt – 19. desember 2017

Det er få joviale julesanger som slår Freddy Kalas og “Hey Ho”. Nå er det muligens at dette ikke faller helt i smak hos alle våre nøtteknekkere, men den har sakte men sikkert klart å snike seg inn som en av de repeterende låtene på ITpro HQ i forjulstiden.

Nå er det ikke alt i teksten som må tolkes bokstavelig, ettersom en julekveld med både rettetang og fluestang ser nokså kaotisk ut der noen hormonfylte tenåringer skal åpne, montere og demonstrere mens bestemor sitter i kroken helt utslått av julematen og kaoset.

En ting har sangen fått oss til å under derimot;

 Hvorfor gir bestemor myke julepakker – og hva er det i denne?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer