18. julenøtt 2017

Returnert fra syndenes by kan det bare oppsummeres at ikke alt som skjer i Vegas, blir i Vegas.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: Jabra Sport CouchSmart Bulb LB130 og Smart Bulb LB120 fra TP-Link.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Tilgi meg for jeg har syndet. Slik kunne egentlig enhver begynnelse på nøttebesvarelsene ha begynt, men i dag treffer den litt ekstra ut ettersom nøttegeneralen sovnet en halvannen time på sofaen med jetlagsyndrom.

Med flotte svar fra både Spredo, Kepler og vår felles skattesnyter er det mange gode og kreative alternativer som treffer nøttegeneralen ømt. Både Natusen og Bakklandia ser ut til å ha skjønt hva som skal til for å knekke nøtter, før Cordante kommer med en rela 3D modellering. Snakker om papperkakehus. Mon tro Freia er enig?

Tom Kristiansen, Kristin Holmestrand og Mendelejev prøver seg på hver sine tre retninger for å løse dagens nøtt, og sistnevnte mener det er ren idioti å selge noe som helst når alle potensielle kjøpere er bissi med å knekke ITpro sine julenøtter.

Selv om Piraten og Jod-R var begge nære, var det likevel ikke helt OCD eller overdeven bruk av gavepapir som slo helt gjennom skallet på nøtten denne julekvelden. Them og Tone mener det hele bør løses med psykologi, førstnevnte ved pynting av bolig med nakne damer! Jeg er til og med tilbøyelig for å nevne at Lars byr på en liten pykotisk trip også med et bilde som virkelig brenner seg fast på netthinnen!

All2Sleepy, beklager, det var dobbeltknekkspøkelset som tok deg i dag – for dette var prima vare – dog – prima vare er det også i en iskald Cola. Vi gratulerer JoeP!

Det er noen delikate regningslinjer som nylig har blitt vedtatt i eiendomsmeglernes landsforening.

I stedet for champagne eller vin, plasseres det ut flasker med iskald julebrus (Cola) som det blir tatt nærbilder av. Ingenting slår iskald og duggfrisk Cola! Detaljbilder av frukt byttes ut med detaljbilder av dorullnisser og polkagriser – husk å sette frem julegrøt på trappen.

 

Pakk så herligheten inn i selufan, sløyfe og sørg for at det oser kanel.
God jul

 

Dagens premie

Jabra Sport Coach

Dette er meget robuste hodetelefoner som sitter godt på plass i øret. Jabra Sport Coach kan du koble til en smartmobil-applikasjon som guider deg gjennom crossfit-treningen. Øretelefonene har innebygget bevegelsessensor til løping.

TP-Link SmartBulb

Smarte lyspærer som du kan koble til WiFi-nettverket og fjernstyre ved hjelp av en app på mobilen. Kan tidsprogrammeres og stilles inn til den perfekte belysningen.

Dagens julenøtt – 18. desember 2017

Med varierende hell (grad av slag i trynet) har følgende onelinere tjent nøttegeneralen et dårlig rykte som damejeger. Selv om nøttene ser ut til å kunne slå til blant dere nøtteknekkere, er setninger som følger ikke like gode;

  • Kan jeg ta et bilde av deg, så kan jeg vise nissen hva jeg ønsker meg til jul?!
  • Du får den kjolen til å se aldeles nydelig ut!
  • James Bond har én ting jeg ikke har: Forbedringspotensiale

 Oneliners, sjekketriks og hypnose- kom med din beste fremgangsmåte for å stikke av med din utvalgte!

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Red: Introduksjonen til dagens spørsmål har blitt redigert etter tilbakemelding fra en av våre lesere. Dette vil ikke påvirke dagens trekning.

Kommentarer