17. julenøtt 2017

Jobben som nøttegeneral føles ofte som en eiendomsmegler. Finne det beste prospektet og den rette "vinner". Snurr film

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: TP-Link Deco M5 extender, TP-Link Smart Plug HS100 og Dbramante1928 Lynge 

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Det telles ned mot jul og neste lørdag er det dagen før dagen, med det sagt betyr dette også at det er for alvor begynner å nærme seg slutten på disse julenøttene for denne gang også.

Ekstra stor takk til gårsdagens nøtteknekkere som holdt nøttegeneralen ved selskap på sin reise hjem til kulde: Bergen!

Egentlig er det flere her som hadde fortjent en dobbeltknekk basert på både deltakelse og svar i gårsdagens nøtt. Piraten, du svikter aldri. Måtte bildet en dag se dagens lys her på ITpro.no – det er SLIK virkelige historier blir til. #SayNoMore. Kristin Holmestrand glimter til med en soleklar julesynd. At det ikke følger med minst to sett med batterier er ikke bare en julesynd – det er også en juleskam! Du Lars, du Lars. Selv om låten er grom i seg selv og ja, den hører til julen, er det så definitivt på sin plass å kritisere lyrikken. Det blir egentlig litt som Freddy Kalas sin Hey Ho?

Det ble med et stort nesten for Jod-R denne dagen, å svi av juletre er liksom ikke noe som kan gjøres om på helt uten videre. Smerte! Dog, den største julesynden som ikke kan vaskes bort kommer i ren morgenklubben med Loven & Co stil, vi gratulerer Runar:

Top lista 10 juleasynder
10. Glemme å ta framme dorullnissene
9. Brenne Grandiosan
8. Ikke forspise deg på småkaker
7. Ikke legge på deg minst 3 kilo
6. Ikke høre på Julkveld i skogen i hvertfall en gang i løpet av jula
5. Smild og ikke virke fornært når du får boksere i gave
4. Ikke lese juleblader som Knoll og Tott og Stumperud
3. Glemme å se Jakten på julesternen på Tv
2. Pakke opp gaver før middag
1. Glemme å delta på Itpros julenøtter

  • Runar

 

Dagens premie

TP-Link Deco M5 WiFi repeater

Deco M5 er en enkel mesh-løsning som gir deg full trådløsdekning i hele huset.

Boksene er små og enkle å plassere, og har en design som tåler å være synlig i stua. Dette er definitivt en løsning for deg som ønsker en enkel måte å få full trådløsdekning i vriene omgivelser.

TP-Link Smart Plug HS100

Med TP-Link Smart Plug, kan du enkelt slå av og på apparatet ditt fra hvor som helst i verden via en gratis app. Du kan også lage tilpassede regler for å slå av og på etter tidspunkt du har fastsatt. Du kan effektivt spare energi og spare penger når du bruker Smartpluggene til å kontrollere oppvarming og vifter. Smartpluggene sporer apparatenes strømforbruk i sanntid, og lager ukentlige og månedlige oppsummeringer.

Dbramante1928 Lynge

Er du nerd med stil med bærbar pc/mac, mobiltelefon og andre småting samt er mye på farten? Da er denne vesken fra dbramante1928 en selvskreven bestevenn. Skikkelig kvalitet i lær i premium kvalitet. Passer til Iphone.

Dagens julenøtt – 17. desember 2017

Er det ikke skjønt?! Ananas på sengen, rennende vann i springen, sterile overflater og ikke så mye som en personlig gjenstand i mils omkrets. Til og med den halvdaue Toyotaen er tatt bort fra oppkjørselen.

Vi snakker selvsagt ikke om et hvilket som helst hjem, men snarer de tusen hjem som befinner seg på Finn.no.

Det er mystisk hvordan en gummiring formet som en flamingo skal klare å skrike opp prisen på et ellers så alminnelig hjem. Egentlig, så gjør jo handelsstanden det samme nå i julen.

Ta en marsipanbit og lim en nisse på etiketten: Dobbel pris!

 Hvordan dekoreres en bolig for salg i julen?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer