15. julenøtt 2017

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar.  Julegavesekken Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av […]

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: Plantronics Blackwire 710

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Adjø Las Vegas, hallo LA (igjen). Turen begynner å nærme seg slutten, og ta det helt kul – selv om alle svarene er lest, og mange kan med glede “come true”, er det likevel ingenting som kan måle seg med gårsdagens nøtteknekker Cordante. Vi gratulerer! OMG!

Denne nøtten krever litt photoshop da denne drive thru’en ikke eksisterer. Så fra og med julen 2018 vil det forhåpentligvis være mulig og bestille ItPro’s julenøtter m/ ribbefett gjennom en drive thru.Miniatyrbilde

Dagens premie

Plantronics Blackwire C710 er neste generasjons teknologi. Hodesettet er designet med særpregne uthevninger og kan brukes sammen med datamaskin, nettbrett (Bluetooth/USB) og mobiltelefon.

Blackwire C710 er et mono-hodesett, og den støyreduserende mikrofonbommen kan vendes, slik at du kan bruke hodesettet på begge ører.

“Smart Sensor”-teknologi gjør at du kan svare på et anrop kun ved å sette på hodesettet. Lys på hodetelefonen gjør at kolleger ser at du er i en samtale, slik at du ikke blir forstyrret.

Dagens julenøtt – 15. desember 2017

Det er virkelig mange absurde spørsmål vi har fått besvart i våre julenøtter opp igjennom tidene. En av mine favorittnøtter tilhører tiden hvor det var Frank som styrte butikken, og nøtten lød; “hvorfor daler engler ned i skjul?”.

Fascinert av denne ekstreme åpenbaringen av en julenøtt har det dukket opp en ny og langt mer truende problemstilling. Hjelp!

 Hvordan skal vi redde nissen som sitter på loven, omringet av sulte rotter som skotter?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer