14. julenøtt 2017

Günther med Ding Dong, It's a Christmas Song, eller Chris Rea - Driving Home For Christmas

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: Jabra Sport Pulse og Dbrabramante1928 Tune CC til Iphone

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

WiFi på laptopen, endelig!
Ikke bare var det en lettelse, men også en nødvendighet, for hvordan ellers skulle jeg ha fått med meg alle disse flotte, stygge julegenstene? Selvsagt begynner Olav T med å by av seg selv, og det av ypperste klasse.

Både Runar, All2Sleepy og Piratentim sørger for å spice opp tilværelsen med tilsvarende fotografier, men hvor piraten sørger for å vise sine kreative ITpro-sider. Kudos! Med snev av historie kommer skattesnyteren med en kuriositet av de få, mens Bakklandia prøver å illustrere det hele med de nye fangeuniformene i et amerikansk County-prison – onepiece med Mariusmønster.

Vel, heller regel enn unntaket, er reiser i det store utland forbunet med begrenset tid og dundrende hodepine. Jeg endte opp i en diskusjon ekstremt hyggelig kar fra Bakersfield Texas i går. Rundene kom fort når jeg fortalte min kjærlighet for Luckenbach Texas.

Her må en vinner trekkes – hvor det i dag stod mellom to fine frøkner, og beklager Ina-Kristine, du ble snytt på målstreken. Gratulerer 

Jeg vil enten si rumpetaske, uggs eller ugly x-mas rashie (den Australske formen for ugly Christmas sweater, bare at det er en våtdrakt, aka enda verre….)

 

Rumpetaska forklarer seg sjøl, jeg mener… it’s just not ok….

Uggs, en annen Australsk sensasjon som ikke helt slår an hos meg. Det kan hende jeg er noe preget av å vokse opp i B(L)ærum blant uggs-brukende pappagutter med Lacoste pique og albinosleik (brekker meg bare av tanken).

Jeg er stolt av å kunne si at jeg, folkens, falt aldri i den fella. Derimot spradet jeg rundt med lilla hår og forskjellig fargede converse sko på hver sin fot, because why not?

 

I fjor hadde jeg besøk av min landlord fra Australia og hennes sønn, og min mor, kjæreste og jeg fikk hver vår gave. Mamma fikk en fin Australiakopp med kenguruer, kjæresten min fikk to tuber Vegemite (ew….) og jeg, jo jeg fikk en Christmas rashie… Jeg åpnet pakka og tenkte hva i alle dager er dette for noe, og de satt der spente, smilte og lurte fælt på hva jeg synes.
“Åå jo den var fin! Takk skal dere ha!”
“Ja, vi syntes du burde ha en sånn.”
“Flott, takk igjen.”
Et kvarter senere bryter sønnen hennes ut at “Ja, forresten så er det sånn man kan bade i. Vi bruker de i Australia på stranda i jula.”
“Aha! Hehe, funny, makes sense!”

Fin gave, men den har aldri blitt brukt… Men nå når jeg tenker meg om så ville jeg heller brukt denne enn en rumpetaske… eller uggs for den sakens skyld!

  • Elise Olavsen

Dagens premie

Jabra Sport Pulse

Dette er meget robuste hodetelefoner som sitter godt på plass i øret. Den har i tillegg pulsmåler og i kombinasjon med Jabra-appen kan de analysere ditt maksimale oksygenopptak.

Dbramante1928 Copenhagen

Er du nerd med stil med bærbar pc/mac, mobiltelefon og andre småting samt er mye på farten? Da er denne vesken fra dbramante1928 en selvskreven bestevenn. Skikkelig kvalitet i lær i premium kvalitet. Passer til Iphone.

Dagens julenøtt – 14. desember 2017

Drive-through Mc.Donalds må være noe av det mest geniale som finnes i en hektisk førjulstid. Her i det store utland finnes det også Drive-thru apotek, skjorterens og brennevinssalg(!). Forstå det den som vil.

 Hva er den mest julete drive-through som (ikke) finnes?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer