13. julenøtt 2017

Syndenes by, søvnløse netter, wifiløse laptoper. Hey... snakker om synd..

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: Kingston DT2000 16GB kryptert minnepinne, og Dbramante1928 Copenhagen til Iphone

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Jetlag, nær 20 timer kjøring i ørken og to netter i Vegas senere. Generalen er klar til kamp. …hadde jeg bare fått WiFi på laptopen. Maks 2 enheter pr. 48 timer. For noe tull.

Med litt innsats ble dagens generalbeslutning gjort på en Android telefon. Heldigvis fikk jeg lastet ned Edge for Android.

Hvor enkelte faktisk gikk til det skritt å legge ut juletiden til salgs på finn.no, var det andre som vurderte å kombinere gårsdagens nøtt med å slippe unna julekavet til a’ mor!

Mnei, vi gjør kort prosess i dag. Jeg må jo tross alt synde bittelitt! Gratulerer Mendelejev.

Kjære Nøttegeneral

Den nigerianske julenissen har dessverre gått bort, men før han døde rakk han å testamentere julen til deg. Alt du trenger å gjøre er å overføre et stk nøttepremie for å dekke utgiftene til nigerianske nøtteknekkemyndigheter. Straks overføring er registrert, vil jeg være behjelpelig med selve overføringen av julen.

Med beste hilsner fra Nigeria
Mendelejev

 

Dagens premie

Kingston DT2000 16GB

Kryptert minnepinne med alfanumerisk tastatur som låser minnepinnen med en bokstav- eller tallkombinasjon. DT2000 benytter maskinvarebasert AES 256-bit kryptering.

Dbramante1928 Copenhagen

Er du nerd med stil med bærbar pc/mac, mobiltelefon og andre småting samt er mye på farten? Da er denne vesken fra dbramante1928 en selvskreven bestevenn. Skikkelig kvalitet i lær i premium kvalitet. Passer til Iphone.

Dagens julenøtt – 13. desember 2017

Det finnes tiltak som kan bedre arbeidsmiljøet, og så finnes det de som regelrett er ment å få sjefen til å drite seg ut. Som mange av dere sikkert vet, er vår stab litt som Batman og Robin med et annet arbeids på dagtid og ITpro-superhelt om natten.

For nøttegeneralens del har en medarbeider ved navn Hanna prestert å gjøre det store; i dag er det “ugly christmas sweater day”. Er det rart jeg stakk til det store utland?

 Hvilket plagg er den største forbrytelsen mot mote?

PS: Bonus for selfies!
PS2: Ved nærmere undersøkelser viser det seg at den amerikanske ugly christmas sweater day er fredag 15. desember.

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer