12. julenøtt 2017

Mange reiser på ulike julemarkeder nå i desember, andre tar turen til svartebørsen.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: Owlboy og Creative Muvo 2c (rød) OBS: Fargen på Creative Muvo 2c har i ettertid blitt endret fra grønn til rød.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Ja, kveldens unnskyldning fra nøttegeneralen er at han ikke får nett på laptopen der han sitter i trump-land. Særlig.

Se gutten koser seg der borte i de “forente” statene. Ja ja.. Vi klarer oss ‘læll vi da.

Sist jeg snakket med han satt han på Panda Express og dyttet i seg det han klarte av den nydeligste kinesiske maten. Med brokkoli. Uten meg. Alexander; denne er til deg: https://www.youtube.com/watch?v=eE2wCZNC7sk. Bare hyggelig.

Det er altså assisterende nøttegeneral Martin som skriver “fasiten” i kveld. 

Det er åpenbart at mange her har et, skal vi si, anstrengt forhold til svigermor – og ikke minst kleine dagen derpå-møter.

OlavT forteller en historie jeg gjerne skulle hørt mer om. Det er den dagen du vet alt går til helv**. Eventuelt, går alt bare oppover herfra.

All2Sleepy skulle bare visst. Selv tror jeg at alle som er med å løse julenøtter på ITpro, får et verdensproblem å løse før de slipper opp i himmelen. Der sitter nøttegeneral Alexander og hjelperne hans og vurderer svarene du gir før vi bestemmer din videre skjebne.

Det var du som hva da, Mendelejev? Satt fast i heisen med Tone, eller gikk tom for strøm på bilen etter en kosestund i baksetet med “vennen” til Elise O.?

Skulle gjerne vært flue på veggen i tomannsteltet til Piratentim og svigers. Det kan jeg tenke meg ble en laaang natt!

Håper det løste seg for dere, Spredo, selv om du fikk den beryktede svigermoren!

Dagens løsning er den som traff med et glimt i øyet, nemlig dobbeltknekker Lars:

Jeg ser ikke helt forskjellen. Å treffe svigers er jo et jobbintervju, men i motsetning til vanlige intervjuer er det ikke om du får jobben eller ikke – men om sjefen hater deg eller ikke. Så da er det jo god business å gjøre et godt inntrykk!

Gratulerer, og takk for meg i kveld!

Dagens premie

Creative Muvo 2c bluetooth høytaler

Muvo 2c gjør at du kan ta med deg dine episke låter på livets eventyr med sitt vanntette ytterskall. Med 6-timers batteritid og en størrelse som passer i håndflaten kan du spille musikken din høyt når du er ute på tur på jakt etter spenning. Det er enkelt å koble til MUVO 2c. Bare koble til via en rekke innganger, inkludert Bluetooth-tilkobling. Du kan også koble sammen MUVO 2c-høyttalere trådløst og oppleve en bredere stereoopplevelse og kraftigere lyd.

Owlboy

Har du enda ikke spilt det norske spillet Owlboy? I så fall får du muligheten nå! Dette fantastiske spillet fra D-Pad studio ble endelig lansert i november 2016, og er absolutt verdt å ta en titt på!

Les gjerne vårt intervju med D-Pad’s Jo-Remi Madsen!

Dagens julenøtt – 12. desember 2017

I november ble svært mange skuffet under lanseringen av både Iphone X og Xbox One X, ettersom både butikker og distributører gikk tomme. Desperat etter å gjøre sine kjære lykkelige er det svært mange som tyr til svartebørsen for en redning nå i juletiden – også kjent som Finn.no.

Selv ikke engang Grinchen er så kynisk. Hjerteløse jævler!

 Utspekulert eller ei, hvordan kan du selge juletiden på svartebørsen?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer