8. julenøtt 2017

Flere dager med søvnmangel, en storm over Bergen og skogbranner ved destinasjonsmålet. Trengte jeg å si at reisefølget består av overpakkede damer? Leiebilen er oppgradert til leiebuss.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premie er: Plantronics Voyager 3240

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Flere dager med søvnmangel, en storm over Bergen og skogbranner ved destinasjonsmålet. Trengte jeg å si at reisefølget består av overpakkede damer? Leiebilen er oppgradert til leiebuss.

Det smerter meg lagt inn i (jule)nøtten (pun intended) å gjøre kort prosess i dag – og ja, selv Natusen svar 10 minutter før midnatt ble betraktet som godkjent leveranse. Sorry Spredo, porselensdukker, Raymond, r2d290, Kristin Holmestranf og alle dere andre.

Dere ble rett og slett feid av banen av ingen ringere enn SuperTommy.

Det gjelder å ha Mari på rett side. Vi gratulerer!

Ikke ha Mari mer enn et tastetrykk unna! Og husk bygave. :-)

  • SuperTommy – teh nøttknækkerz

Dagens premie

Plantronics Voyager 3240

– En av de tingene vi liker veldig godt med Voyager 3200 er nettopp designet, skrev vi i vår produkttest av Plantronics Voyager 3200 tidligere i høst.

Voyagre 3200 har et stilrent og minimalistisk design, samt to muligheter for å feste den til øret, og den er behagelig å ha på øret i korte, såvel som lange samtaler.

Vi gjør oppmerksom på at pris-/produktinformasjon for Voyager 3240 og Voyager 3200 er noe forskjellig, da Voyager 3240 er en mer eksklusiv utgav hvor skinnetui medfølger. Utover dette er de like. 

Dagens julenøtt – 8. desember 2017

Med fare for å tråkke på tær, det er behov for en kortere vri på dagens julenøtt – vi kommer sterkere tilbake!

 De første ordene den amerikanske astronauten Neil Armstrong sa da han for første gang satte sitt fotavtrykk på månen, ble overført gjennom hodetelefoner fra Plantronics. Men i hvilket år var dette?

  • I 1969
  • I 1962
  • I 1989

 Hva slags type produkter er Plantronics kjent for å lage?

  • Kjøkkenmaskiner
  • Sportsklær
  • Kvalitetshodetelefoner

BackBeat Pro 2 er perfekt på farten og på jobb. Men hvor lang batteritid har hodetelefonene?

  • ca. 15 timer
  • ca. 20 timer
  • ca. 24 timer

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer