4. julenøtt 2017

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar.  Julegavesekken Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av […]

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: Plantronics BackBeat Pro 2 Special Edition

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Oh, my holy god! For et mannsterkt oppbud på gårsdagens julenøtt. Fredelig første søndag i advent? Ikke for nøttegeneralen, her er det krig blant nøtteknekkere som søker premier.

Som svært mange har klart å snike seg frem til er det en liten svensk historie bak den autentiske polkagrisen, men hvem bruker Google når man kan bruke… BING? Fete svar og bidrag kommer det i fleng fra både Bakklandia, Spredo, som alle benytter seg av grafiske illustrasjoner av et svin for å representere griseriet. En glimrende oneliner og real hit kommer det fra Piratentim (Thomas Haaland) som trolig vil få forklaringsproblemer dagen han står i perleporten. Tro meg, når vi står der sammen om en ukes tid (Trump og Kim er gal om dagen), så skal jeg ikke erkjenne meg kjennskap til piraten, Heaven, here I come!

“Hvorfor heter det Polkagris”? Det spørsmålet stiller det store norske leksikon seg også, og snart blir det ei endring i det namnet i følge mine truverdige kjelder. “Hvem er dette svinet?”: Dette svinet er rett og slett Petter Northug. Er det rart han stikker til skogs etter kvart skirenn?

  • czerikcum

Sterke berettelser fra Lønneberget kommer det fra Olav Tvedt og Lars hinter sprekt til at det er en gammel gris som jakter smårips under 70. Respekt!

Hvordan julenøttene klarte å ta en noe mer brutal og nær sado- stil er jeg ikke sikker på, men det ligger noe mellom kortene når både Tom Kristiansen og Jod-R snakker om avkappede ben og flygende tarmer.

Vi har alle noen svin på skogen. Ta marsipangrisen for eksempel. En lur liten jævel som på magisk vis dukker opp i butikkene i november for å minne oss på at juletida snart er i gang. Trist nok har timebetalingen dens økt de siste par årene, men hva gjør vel det – det er bare jul en gang i året! Et annet svineri er den nært beslektede polkagrisen – bestående av sukker, glukose, eddik og vann. Svensk oppfunnet (enough said). Som ved alle svin på skogen vet man at de biter deg i ræva når man minst venter det. La oss leve i øyeblikket hvisket den lille djevelen på lørdagskvelden. So what om man betaler ned på tannlegeregningen til desember 2018.

  • Natusen

For å trekke en vinner i gårsdagens nøtt ble det virkelig nødvendig å benytte seg av deduksjonsmetoden, og luker vi ut alle historisk korrekthet og grisete gamle menn har vi allerede klart å korte ned listen. Det var like før at det som kunne blitt den tredje nøtteknekker ble Natusen, men hun har klart kunststykket å gjøre nøttegereralen vettskremt – gratulerer Natusen – helvetes tannleger! Derimot ønsker vi å gratulere vår første nøtteknekker i #meToo, gratulerer Lars:

Polkagris er han gamle grisen som er vokst opp med å danse polka, men som nå har “oppgradert” til å tafse på “småjentene” på danskefergen. Altså “ungripsene” på under 70.

  • Lars

 

Dagens premie

Plantronics BackBeat Pro 2 Special Edition

Når den urbane livsstilen smelter sammen med en dynamisk arbeidshverdag, er gode hodetelefoner et must for enhver. Plantronics, som blant annet står bak den legendariske blåtannenheten Voyager, lar den urbane livsstilen smelte sammen med en dynamisk arbeidshverdag.

Designet er jevnt over urbant og BackBeat Pro 2 leverer en overraskende god lyd med en rik bass.

Les gjerne vår produktomtale av Plantronics BackBeat Pro 2.

Dagens julenøtt – 4. desember 2017

Som liten blir man opplært til at nissen er en god mann, med hvitaktig skjegg og som vet når alle er våkne og hva de gjør. Mest av alt er dette for å få de små søte til å oppføre seg eksemplarisk.

Min teori er at det finnes flere nisser blant oss, blant annet fjøsnissen er til for å se til at ikke damene hopper i høyet før de er gift, hagenissen som vokter over peppermø – men.. hva med de siste da?

 Hvilken rolle har dorullnissen og hans venner?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer