Åh, du store polkagris!

3. julenøtt 2017

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar.  Julegavesekken Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av […]

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: Ctek Battery Sense og Creative Muvo 2c (grønn)

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Etter en hard natt (og påfølgende morgen) ble julebordet i tigerstaden intet annet enn en braksuksess. Braksuksess ser det uyt til å bli for All2sleepy som begynner musikalen av en julenøtt med et brak – dette er intet mindre enn genialt! Nå skal sant sies som en svoren SAS kunde mener jeg at Chris Rea burde laget en “Flying home for Christmas” versjon etter hvert, en låt som også Lars Helge Pihl mener fortjener litt opprykk.

Det er lite annet enn julenøtter som vekker så mange gode minner og samtaler når jeg ser Kristine poppe frem i bidragslisten – en ting vi håper å se er at sangen hun viser til blir lagt til i løpet av morgendagen. Itpro.nos store juleliste er fri for alle å legge til de flotteste og mest kreative låter :)

Snakker om bjeller Dagfinn Magerholm, meget ufrivillig havnet jeg i den pinlige situasjonen å bære en julepin på julebordet i går. Hvilken pin? Jo to julebjell.. Klokker i kryss. Det var mange damer som stirret på mine bjeller utover natten må jeg si #meToo. Nivået før #meToo klarer Jod-D å finne frem noen veldreide dansere i sin låt av Murray.

the pouges, fairytale of New York uten tvil!

  • – Joooda

Det skal sis at Tom Kristiansen kommer med et godt kort når det listes opp Celtic Woman, dette er toner for julaften og vil bli husket utover adventstiden! Personlig sitter jeg med “away in a manger” som en favoritt av de same skjønnhetene. Flotte melodier kommer det også fra AdrianR som klarer å vekke både smilebånd, og lytteøret til generalen denne sene lørdagskvelden.

Når det gjelder pinlig er det aldri mulig å få julemusikk til å bli pinlig høyt Punk. Jeg kan enda minnes min “rånetid” hvor “Bryan Adams” Christmas Time ble spilt for hele riksvei 555 i en uke med oppholdsvær i rushtiden på vei hjem fra jobb. Trust me! Eller muligens ikke, Tone, Boyzvoice kan gjøre dette litt pinlig. Jeg setter ikke den på full guffe uansett hva du betaler meg, men jeg kan gjerne lytte til den sammen med deg og en kopp gløgg :-)

Både Eivind Hagen, Fredrik og Joooda kommer med gode forslag – og Joooda, The Puges er en definitivt innertier. Dog å foreslå den aller råeste julelåten vil være som å bruke GODOFGTA som kode i GTA. Ingenting slår Faritale of New York! Selv om New York og palmesus begge høres forlokkende ut skal Runar få ta opp tråden igjen om en liten uke når generalen evakuerer pissværet i Bergen for varmere strøk selv. Flott initiativ!

My Only Wish. For mitt eget ønske er at internettet skal vere stabilt gjennom desember-måned slik at deltagelsen på ITPro’s julenøtter går knirkefritt. Det er en juletradisjon som aldri blir glømt!

  • czerikcum

Ah, czerikcum, her kommer smiskepoengene på løpende bånd. Måtte ITpros julenøtter oppfylle dine ønsker :) Piratentim (Thomas Haaland) setter smertelige minner om en jul hvor tannløse halvfulle rednecks feirer jul i ellers tipp-topp kår. For en magi! Magi er det også når Lars finner frem Maria Mena, men mest av alle er selvsagt Kylie Minouge! Ohmy ITpros verneombud går løpsk med #meToo i kveld. Når vi nevner verneombud skal det nevnes at det ble en heller intens stemning på Nordpolen når Kristin Holmestrand kommer og påstår at nissen er en jævla kødd. Personlig digger jeg denne melodien, men her er det virkelig et grunnlag for #santaToo!

Det smerter meg å ikke sette en personlig twist på storyen til Bakklandia, Spredo, Mendelejev, Raymond (og Raymond), Kristine (wtf forresten!), SuperTommy (velkommen tilbake), Heidi og Randi – dette var alle bidrag som ble lest, vurdert og alle akseptert som fullverdige bidrag, men skjønnhets (les: galskapssøvnen) trenger selv en utsultet nøttegeneral.

Det er mange som har fått gode skussmål og de av dere som ikke nådde helt opp, men som har fått en litt ekstra varm omtale, vit at generalen holder oversikt – han som stakk av med premien i dag kan dere alle heller nynne sangen til “Olav er en jævla kødd”. For en miks av fryd (grøss) for både øyne og ører. Vi gratulerer!

Det er viktig å utvide sin horisont, så jeg regner med at disse gutta her

kommer til nå å bli et fast innslag til alle Itpro sine lesere i de kommende årene. Her snakker vi både en fryd for ører og øye.

Men er du litt mer tradisonelt anlagt, og som mange andre allerde møkk leie alt julebestyre ( den ærede redaksjonen og deres ubestritte kule julekalender er så klart untaket fra dette) så kan Vigo og Reidar hjelpe litt med å bli kvitt litt dårlig stemning

Syng gjerne refrenget høyt neste gang du befinner deg i en stresset julesituasjon, og se hvordan både ditt og andres sine julestress bare renner bort

  • Olav Tvedt

Dagens premie

Creative Muvo 2c bluetooth høytaler

Muvo 2c gjør at du kan ta med deg dine episke låter på livets eventyr med sitt vanntette ytterskall. Med 6-timers batteritid og en størrelse som passer i håndflaten kan du spille musikken din høyt når du er ute på tur på jakt etter spenning. Det er enkelt å koble til MUVO 2c. Bare koble til via en rekke innganger, inkludert Bluetooth-tilkobling. Du kan også koble sammen MUVO 2c-høyttalere trådløst og oppleve en bredere stereoopplevelse og kraftigere lyd.

Ctek Battery Sense

Battery Sense gir deg full kontroll over alle dine kjøretøys batterier og gjør at du kan velge den CTEK-laderen som passer for deg og ditt kjøretøy når det er på tide å lade.

Spesielt egnet for deg som har kjøretøy som brukes sjelden slik som veteranbiler, men like egnet på vanlige kjøretøy i daglig bruk.Battery Sense gjør det mulig å vise deg ladetilstanden på alle batteriene i sanntid.
Battery Sense gir verdifull kunnskap om batteriene dine på en enkel, brukervennlig måte.

 

Dagens julenøtt – 3. desember 2017

Kakemenn og julebrus, kommer inn i sus og dus.

Vær du sikker, så snart den sisten lunsjpraten om sommerferien har lagt seg kommer kakemennene inn i butikken. Altså, get me wrong, jeg kunne tenke meg kakemenn hele året. Eller, ikke akkurat kakemenn – det er ikke min greie. Jeg er svak for det søte.

 Hvorfor heter det Polkagris – og hvem er dette svinet?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer