2. julenøtt 2017

Det er viktig å sette stemningen tidlig, og det er enda godt å se at nøtteknekkerne vet å kjenne sin besøkelsestid: Vi har svaret!

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premier er: Sonos Play:1 og Dbramante1928 Paris

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Nervene står i spenn, febersymptomene setter inn og natten forblir søvnløs frem til de første besvarelsene er tikket inn. Vi snakker ikke om julaften, men første dag i julenøtt.

Først ut, på en gledelig vel som smertefull måte er det Spredo som starter nøtteknusingen med å tilby litt av sin egen knusing. Med en kreativ introduksjon til både Mari Christmas og Jomfu Mari er det likevel det å ha Mari hjemme ikke å forakte, men en helt vanlig kvinne? Mari er helt spesiell!

Mendelejev fortsetter varmt med en oppfriskning av juleevangeliet, noe vi setter stor pris på, før All2sleepy tar over med Alf Prøysen, BitCoin og iPhone. Kreativt! Like kreativt er det fra czerikcum som sender Mari inn i VR- verden for ekteskap.

Som mangeåring nøtteknekker er det litt trist å lese at Piratentim (Thomas Haaland) forveksler vise nøttegeneral med nøttegeneralen, men fatt mot, det er enda håp. Ikke helt feil er søken etter Mister Viril som Bakklandia viser til, men hvilken del av #MeToo er det som har gått Jod-R forbi vites ikke, men alle vet at Mari ikke hører hjemme på bakrommet – her er det spotlight som er regelen!

Med fare for å avsløre pikante detaljer, vil Mari kunne skrive under på at proviantene går fra Itpro redaksjonen TIL Mari, ikke omvendt, Kristin Holmestrand. Get me wrong, vi er veldig fornøyd med denne ordningen, noe vi har fått bekreftet av Mari at også tilfredsstiller henne.

Selv om både Lars og Runar kom med kreative og valide svar denne første julenøtt – spesielt dette med aliens tok litt av, men vinneren var litt mer nærliggende et forhold til F5 tasten. Dog skal det sies at nøttegeneralen sitter nå klokken 03, ytterst ydmyk over alle våre nøtteknekkere som søker gjeve premier, heder og ære mens en selv har vært på julebord.

Vi kommer sterkt tilbake!

Vinner? Gratulerer Tone!

Vil tippe at juleglade Mari løper i shuttletrafikk mellom loft og kjeller for å grave frem all julepynt, så alt er klart når Bergen By på vegne av verden smeller julen igang klokken 17 på lørdag. Vil også tippe hun er som oss kvinner flest, og finner ut at fjorårets pynt alikevel ikke er heeelt bra nok, så hun også må en runde innom alle dilledall butikker for å se hva som er bittelitte grann finere enn fjorårets dekorasjoner. Dessverre blir hun nok også noe distrahert av å være hovedperson i kalenderens første luke, så hun blir nok sittende å trykke F5 det meste av dagen.

P.S. Mari meldte for øvrig at hun akkurat var landet på Gardermoen når julenøtten gikk online, hvor hun kom fra får heller forbli en gåte, myte eller fabel i tiden som går ;)

Dagens premie

Sonos Play:1

Sonos Play:1 er den minste høyttaleren til Sonos og er rett og slett et multiroms-kinderegg.

Sonos oser kvalitet og fra man tar i esken til man pakker opp produktet og holder det hånden så kjenner man at dette er kvalitet. Play:1 er laget i kvalitetsplast med stålgitter rundt.

Les gjerne også vår produkttest av Sonos Play:1.

Dbramante1928 Paris

Er du nerd med stil med bærbar pc/mac, mobiltelefon og andre småting samt er mye på farten? Da er denne vesken fra dbramante1928 en selvskreven bestevenn. Skikkelig kvalitet i lær i premium kvalitet. Passer notebook opp til 15″.

Dagens julenøtt – 2. desember 2017

I flere uker har nøttegeneralen lyttet til Stjernesludd av DumDumboys og Somewhere in my Memory – best kjent fra Hjemme Alene-filmene.

Generalen har tilogmed prøvd å hinte frempå at det er en god idé å kjøpe et julehefte for hver dag i desember. Håper nissen er snill i år – for det rykker i leseøret!

Nok mimring, det er på tide å koste støv av en kreasjon fra adventstiden 2016 – og frykt ei! Det er fremdeles rom for mer! I dagens julenøtt søker jeg fremdeles musikk for mine ører, film for mine øyne og gløgg for min nese.

 Hvorfor ikke ta en ny vri på en kjent nøtt – fyll opp spillelisten! Er låten der allerede? Hvilken julesang ville du spilt på denne Sonos Play:1 som du kan vinne i dag?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer