Adventstiden er endelig i gang!

1. julenøtt 2017

Endelig er ventetiden igjen over. Vi ønsker velkommen til nok et år med vår storslåtte julenøtteknekkekonkurranse. Vi ser frem til en adventstid sammen med våre entusiastiske nøtteknekkere!

Endelig er desember her og første luke i vår tradisjonelle adventskalender er klar.

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premie er: Plantronics Voyager 3240

Hvordan knekke nøttene?

Vil du være med i trekningen av en eller kanskje flere julegaver, legger du inn en kommentar til dagens julenøttartikkel der du har skrevet et velvalgt svar på spørsmålet vi stiller.

Kreativitet er stikkordet for denne konkurransen, og det finnes aldri noe fasitsvar. 

Oppskrift på hvordan knekke julenøtter på ITpro:
* 1 stk. Kreativt Sinn
* En god porsjon innsats og engasjement
* En ekstra stor skje humor
* Et hint av ironi
* En ukjent mengde av kjærlighet
* En boks Voksende Julestemning.
* 1 stk. Element X (Evnen til å skille seg ut)

Piratentim, julenøttene i 2015

For humorens skyld, kan vi ta med en enkel oppskrift på hvordan nøttene kan knekkes, skrevet av vår alles kjære Piratentim i 2015-utgaven av julenøttene. Den kan du se til høyre.

Redaksjonen plukker ut det beste svaret samme kveld som julenøtten legges ut. Det er derfor et godt tips å legge inn ditt svar før det blir alt for sent på kveld.

For å kunne kunne komme i kontakt med vinneren, må du logge deg inn i kommentarsystemet med en ekte epostadresse.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

Dagens premie

Plantronics Voyager 3240

– En av de tingene vi liker veldig godt med Voyager 3200 er nettopp designet, skrev vi i vår produkttest av Plantronics Voyager 3200 tidligere i høst.

Voyagre 3200 har et stilrent og minimalistisk design, samt to muligheter for å feste den til øret, og den er behagelig å ha på øret i korte, såvel som lange samtaler.

Vi gjør oppmerksom på at pris-/produktinformasjon for Voyager 3240 og Voyager 3200 er noe forskjellig, da Voyager 3240 er en mer eksklusiv utgav hvor skinnetui medfølger. Utover dette er de like. 

Dagens julenøtt – 1. desember 2017

Endelig, nå er snart desember her og julenøttene i gang, hørte jeg Martin si for en tid tilbake. Snarere bestemt i midten av oktober.

Det hører med til historien at jeg da fikk en helaftens med min kjære redaktør. Med på planen var det også en annen kjenning for julenøttene, men dessverre kunne ikke Mari delta denne kvelden. Ihvertfall ikke fysisk. Noen timer utover kvelden og et par søte glass med Cola senere, begynner julenøtt-praten å presse seg frem:

Martin bryter ut i en slags spørrende glede; “… – vi må jo ha med Mari i år også!?” -Selvfølgelig, svarer jeg betryggende – hva får deg til å tro at Mari skulle slippe unna i år?

 Hvor er Mari i dag?

PS: Er dette første gang du deltar i våre nøtter, kan det være smart å lese seg litt tilbake, f.eks til 1. julenøtt 2015, eller 8. julenøtt 2016 og dets tilhørende besvarelser fra dere brukere!

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer