Veeam utvider tilgjengeligheten til IBM AIX og Oracle Solaris

Veeam utvider tilgjengeligheten til IBM AIX og Oracle Solaris

Veeam utvider sin produktportefølje til å støtte IBM AIX og Oracle Solaris-miljøer. I følge selskapet vil større bedrifter nå kunne erstatte sine gamle backup-løsninger med et felles system for databeskyttelse og tilgjengelighet. Veeams støtte for IBM AIX og Oracle Solaris kommer gjennom et samarbeid med Cristie Software og lar store bedrifter omstille seg med en […]

Veeam utvider sin produktportefølje til å støtte IBM AIX og Oracle Solaris-miljøer. I følge selskapet vil større bedrifter nå kunne erstatte sine gamle backup-løsninger med et felles system for databeskyttelse og tilgjengelighet. Veeams støtte for IBM AIX og Oracle Solaris kommer gjennom et samarbeid med Cristie Software og lar store bedrifter omstille seg med en enkel og omfattende tilgjengelighetsplatform for fysiske, virtuelle og skybaserte arbeidsoppgaver.

Veeams strategi er å styrke sin lederposisjon i høyt virtualiserte og moderne offentlig sky- eller on-prem datasentermiljøer, for å kunne levere tilgjengelighetsløsninger til en hvilken som helst app, data eller sky. I dag styrker vi løftet vårt, med støtte for IBM AIX og Oracle Solaris. Store bedrifter trenger bedre effektivitet og sikkerhet, mens de går over til skyen, men mange oppdragskritiske databaser og applikasjoner kjører fortsatt på AIX og Solaris og det vil de fortsette med.

  • Peter McKay, Co-CEO og President i Veeam.

Basert på teknologi utviklet av Cristie Software, vil Veeams støtte for IBM AIX og Oracle Solaris’ operative miljøer bli videre styrket og integrert inn i Veeam Availability Platform.

Selv om X86-virtualisering kjører mesteparten av arbeidsoppgavene, vil mange store bedrifter fortsette å ha oppdragskritiske applikasjoner kjørende i IBM AIX og Oracle Solaris-platformer. Nå som Veeam støtter disse i sin Veeam Availability Platform, kan IT-organisasjoner beskytte mesteparten av sine applikasjoner under en felles Veeam-paraply, med konsistente policyer og prosesser.

  • Phil Goodwin, direktør for research i IDC.

Veeams støtte for IBM AIX og Oracle Solaris operative miljøer vil bli tilgjengelig i 2018.

Kommentarer