Veeam og Microsoft utvider lagringssamarbeidet

Veeam og Microsoft utvider lagringssamarbeidet

Veeam avslører nye funksjoner som lar bedrifter digitale brukeropplevelse ved å beskytte applikasjoner og data som som kjøres i den hybride skyen, og gir backup og disaster recovery i miljøer som er basert på Microsoft Azure og Veeam “Always-On Cloud” Availability Platform

Under VeeamOn i New Orleans manglet det ikke på lovord, funksjonalitet, brukervennlighet eller ROI for kunder som valgte tilgjengelighetsløsningen fra Veeam. En av elementene Veeam fremhever er fremtidsrapportene til Gartner som i lang tid har predikert, og i ettertid bekreftet Veeams strategi.

I en pressemelding fra Veeam fremhever selskapet at i følge Gartner er det ventet at ”bruken av enten DRaaS eller IaaS for å støtte applikasjoner i produksjon til å øke med mer enn 200 prosent mellom 2016 og ut 2020”.

Selskapet mener at behovet for enkle, men kraftige løsninger for backup i skyen og katastrofe gjenoppretting, vokser eksepsjonellt i takt med at skyen blir mer elastisk og enklere betalingsformer representerer den beste plattformen for tilgjengelighet og gjenopretting som tjeneste.

Lanseringen er et resultat av et langvarig samarbeid mellom Veeam og Microsoft, og vil i følge selskapet kunne gi nåværende og nye kunder:

  • Drift uten avbrudd– takket være cloud backup og katastrofegjenoppretting basert på Veeam “Always-On Cloud” Availability Platform og Azure.
  • Støtter den digitale transformasjonen– gjennom enkel, sikker og pålitelig datahåndtering over flere skyer og migrering til smidige og fleksible Azure.
  • Reduserte kostnader med en fleksibel plattform og Azures brukervennlighet

Kommentarer