Veeam og Cisco utvider sitt samarbeid

Ny tilgjengelighetsintegrasjon med Cisco HyperFlex

Ny tilgjengelighetsintegrasjon med Cisco HyperFlex

Direkte snapshot-integrasjon med Cisco HyperFlex gjør det mulig for Veeam og Cisco å levere avanserte tilgjengelighetsløsninger som dagens foretak trenger for å foreta sin digitale skytransformasjon.

Veeam Software har utvidet sitt samarbeid med Cisco ved å lansere direkte snapshot-integrasjon med Cisco HyperFlex hyperkonvergert infrastruktur (HCI)-plattform.

Integrasjonen mellom Veeam Availability Suite og debn progranmvaredefinerte nettverksleverandøren Cisco UCS med Cisco HyperFlex HX Data Platform, er laget for å levere forenklede og effektive løsninger for den hybride skyen.

Veeam gjør det mulig for foretakene å redusere backup og tilbakestilling, og samtidig forbedre ytelsen.

Veeam blir dermed den aller første tilgjengelighetsleverandøren som har denne type integrasjon med Cisco HyperFlex, og dette blir tilgjengelig i løpet av våren 2017.

Hva er nytt: Tidligere ble det brukt en VMware API (Application Centric Infrastructure) for å kommunisere en forespørsel i Veeam Availability Suite for å kunne kjøre backup og innhente snapshot av server.

Cisco har utviklet egen snapshot-service, som Veeam nå direkte og eksklusivt kan benytte seg av. Dette gir en rekke fordeler;

  • Forbedret Recovery Point Objectives og fleksibilitet
  • Produksjonen påvirkes ikke – mindre belastning
  • Raskere backups
  • Nye og forbedrede funksjoner

Kommentarer