Ny “kokebok” for SCCM endpoint protection

Trusselbildet for IT-administratorer og sluttbrukere har aldri vært mer kompleks. Enterprise Mobility-ekspert Nicolai Henriksen har laget en bok med hele 31 nyttige oppskrifter for SCCM endpoint protection

Det er nettopp kokebokforfatteren selv benytter når han navngir sin bok “Microsoft System Center Endpoint Protection – Cookbook” som nå er ute i sin andre utgave.

Den første utgaven, som ble forfattet av Andrew Plue allerede tilbake i 2012, har nå altså er kommet i andre utgave forfattet av ingen mindre enn MVP Nicolai Henriksen hos Firstpoint i Bergen.

Enterprise Mobility MVP, Nicolai Henriksen

Fra 30 til 31 oppskrifter og mange nye krydder

Selv om det er en økning fra 30 til 31 oppskrifter i den nye boken er det i hovedsak valg av krydder som er den største forskjellen. I følge Henriksen er det et helt kapittel om malware, cryptolocker, ransomware som har fått mye fokus og vil kunne utgjøre en stor forskjell for mange bedrifter og deres trusselvurdering.

Tilpasset det moderne trusselbildet

Selv om temaet i boken er System Center Endpoint Protection, forteller Henriksen til ITpro.no at temaer som cryptovirus og ransomware er viet ekstra oppmerksomhet hvor også de uten Endpoint Protection kan få hjelp.

Boken finnes både i paperback og som eBok og kan kjøpes på Amazon og anbefales for alle IT- og sikkerhetsadministratorer.

Kommentarer