24. julenøtt 2016

Tusen takk!

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker:

Det er lite vits i å holde nøtteknekkerne på limpinnen, den store dagen.

Selv om jeg hadde min store forhåpning om å få en brunette på døren i dag, så fikk det holde med alle morroposter. Det er en utrolig flott gjeng å rette julenøtter til!

Med så mange flotte og herlige svar, er det kun ett som virkelig får meg til å le. På en blandet ondskapsfull-morsom-ler-sist-ler-best måte.

Sett under ett under hele nøttegalskapen er det en som fortjener det litt ekstra i dag. Nå gjenstår det bare å få en selfie! Gratulerer Mendelejev!

Den som ler sist ler best, heter det..

Vel…Ok, ærede Nøttegeneral … Du vinner.
Hadde aldri trodd jeg skulle komme til det drastiske skrittet, men herved konverterer nøtteknekkens svar på Nico over til Microsoft produkter.

Dagens sensur ved nøttegeneral – Alexander

Dagens premie

Tiny Audio C6 DAB adapter

FM nettet skal slukkes, men det skal vi sørge for at kan gå med et digert smil om munnen til en av våre herlige nøtteknekkere. Med en shitload av funksjoner og preset av radiokanaler kan du bare be stortingsnissene om å stenge i vei!

Owlboy spill

Du må ha levd i en hule for ikke ha fått med deg det norskutviklede spillet Owlboy som har høstet storslagen kritikk fra både nasjonal og internasjonal presse. Med en score på hele 91% er spillet tildelt en fjerdeplass for det beste spillet i 2016 på Opencritic, og det er bare starten

Les vårt intervju av Jo-Remi Madsen, en av utviklerne bak spillet Owlboy, og få med deg hvor grisefett dette spillet er, og som en ekstra hilsen til ITpros storslåtte nøtteknekkere har de også laget en ITpro-eksklusiv julevideo!

owlboy-cover-gh-932x435

Dagens julenøtt – 24. desember 2016

Fra gammelt av var julaften dagen det ble vasket, ryddet, pyntet og finstasen satt på. Dette var høytiden over alle høytider. At julen i dag ringes inn klokken 17.00 over det ganske land hører også sammen med de gamle skikker, hvor folk fikk fri klokken 17.

Selv om det i Norge er blitt mer vanlig å henge opp den kommersielle julepynten rundt St. Hans (Ja, jeg vet noen ikke vil ha den før desember) og juletreet i de tusen hjem pyntes dagen før dagen er noe som blir ansett for å være en særnorsk vri på juleforberedelsene. Eller, i hvert fall juletreet.

I alle de årene vi har laget julenøtter til glede for store som små, fullblodsnerder som husmødre, har underholdningsverdien alltid vært i fokus. I dag gjør vi det såre enkelt.

Skriv en julevits eller juleønske. Vinneren trekkes når julen ringes inn.

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer