23. julenøtt 2016

Julestorm i Bergen. For noe latterlige greier...

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premie er: 

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker:

Som verneombud er det min plikt å rette en finger i dagens julenøtt: Det finnes et minimumskrav til arbeidsvilkår!

La oss ta det fra toppen med Olav Tvedt som har en frisk og morsom vri på et lysløst juletre før jeg en gang for alle får bekreftet at nissen er en kødd av kristin Holmestrand. Mon tro hun står på listen til nissen i år eller ikke.

Skattesnyter har en herlig låt, for kvelder hvor nøttegeneralen kommer søkkvåt og fortvilet inn etter en mislykket juletrejakt. Julekveld i skogen meg der det er mørkt og trist, Rolf låter ikke akkurat over av begeistring heller.

r2d290 – BIG NO! MUCH NO! Faktisk så mye nei som en kan få det før jeg må regelrett ty til vold. Muligens dette holder i andre julenøtter, men vi hos ITpro holder en gitt standard *kremt*.

En ku på syretrip er løsnngen til Tom Kristiansen som så definitivt fikk generalen i sving. Her mangles det kun milkshake. En erkesovjetisk invasjon skal vi være glad aldri skjedde, men når jeg ser at ting ikke er blitt så mye bedre i ettertid så tror jeg SuperTommy skal holde det bokmerket varmt enda en nøtt til.

En gøyal vri finner vi i wreck the malls av cordante, noe som trolig er faktum denne dagen her. En trist men ekte realitet finner vi hos ThomasMongstad, la oss håpe at nøtteknekkerne hos ITpro vet bedre enn å gi barna en slik jul.

H5N1 fortsetter med å klore seg fast til cola-temaet før Morten Kleven har fått litt for mye cola og rett og slett savner sine to fortenner. En moderne julekveldsvise finnes trolig i hvert og et hjem med tenåringer. Slik har det alltid vært og slik vil det trolig bli en lang tid fremover også, eller hva All2sleepy?

Ah, hva skulle vi gjort uten minst ett amerikansk high-school garageband? Heldigvis vet Espen å redde dagen med en natt nissen gikk gal. En svært god, og trolig en av dagens beste, var Alexander som kom med – men her igjen stoppes det av regel om dobbeltknekk. Den kanten er seig å komme over!

Endelig har det virket, Jeff Dunham og jingle bombs ser ut til å fyre opp stemningen. Ikke helt i takt og tone med dagens hverdagsbilde Marius, men på alle måter bedre enn bidraget fra r2d290!

Piratentim kommer med en aldreles herlig versjon av Johan Pachebel – Canon i D major. Rett og slett herlig! En klassiker finner vi også fra Spredo som dog ser til julepop og Wham! Hva czericum angår kan det anbefales en låt som heter “white trash christmas”. Denne går rett i samme gate.

At julen på mange måter kan være noe dritt er jeg helt enig med, og at South Park kan sette julestemning er jeg heller ikke i tvil om. Men om juledritten Hankey er biffen for denne dagen. Vel, mer presist, biff i dag, Hankey i morgen.

I dag blir det tonedøvt fra generalen – se til inspirasjon og nyt. Gratulerer Oldschool Power!

Det finnes mange morsomme julesanger, i det minste mange morsomme tolkninger. Men det er spesielt en sang jeg synes er en blanding av morsom og hysterisk morsom, og det er Julian Smith sin karakter Jeffery Dallas med sangen Christmas Medley.
Her får man servert kjente julelåter blandet inn i tonedøv nynning, sang og hysteriske stemmevrikk. Det er kanskje ikke sangen man tar med til svigermor og setter på rundt julebordet, men om man venter til maten er ferdig og pakkene skal åpnes, så blir det garantert en slager.
Venter man til sangen når 1:30 min, så tar han virkelig av og rocker til og med stemningen med Jingle Bells.

Dessverre finnes ikke denne sangen på Spotify, men som mange andre så regner jeg med at Youtube-linken vil gjøre at man får seg et artig avbrekk i en stressende juleforberedelse.
God Jul kjære venner :)

 

Dagens sensur ved nøttegeneral – Alexander

Dagens premie

Enten du er på trening eller på vei til jobb, vil du alltid kunne nyte din favorittmusikk med Backbeat Fit fra Plantronics. Dette bluetooth-headsettet har en meget god passform og en krystallklar lyd med fyldig bass. I tillegg har den knapper for å besvare og avslutte samtaler, starte og stoppe musikken, samt å bytte sanger.

Dagens julenøtt – 23. desember 2016

Dagen før dagen og det som ikke er gjort, kjøpt eller bestemt før nå begynner virkelig å få hastverk. I dag hjelper det heller ikke å sortere nettbutikkene etter leveringstid: det er for sent! For de av dere som ønsker å sitte i timevis å skrive julenøtter er det helt i orden for meg, men den korteste og mest geniale besvarelsen i dag kan ha størst grunn til å flire.

Få meg til å le!

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer