14. julenøtt 2016

Jeg forstod ikke spørsmålet helt rett, tror jeg. Var det slik at jeg skulle få betalt i to år for å ha gjort en dårligere jobb enn forventet?

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premie er: Cellular 2200ma USB Powerbank

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker:

Det går brått nedom når vi nå ser at over halvparten av kalenderlukene er skrapt, sjokoladen begynner å forsvinne og vi lengter sårt etter påfyll under juletreet.

Påfyll skal det bli også med nøttepremier hvor MFRubberDucky begynner friskt med en tvist på über nuss general. Muligens en grei tittel for rundt sytti år siden? Spredo har tatt til motmele og kortet ned novellene sine med en kompresjonsrate som får WinZip til å virke som en flau freeware. Det jeg derimot vil vite, Spredo, hva er hemmeligheten? Muligens det er denne hemmeligheten Kepler er innom i sin besvarelse *hint-hint*.

Runar som Spredo søker sin første nøtteknekk og det gjør han et friskt forsøk på med sin gode tolkning på nøtten. Hvorvidt cordante har sett den medisinske journalen til nøttegeneralen er usikkert, men det må i så fall være en feilaktig journal. Generalen lider på ingen måte av nøtteallergi, men bonuspoeng for aktivitet i forumet som en adventskalender for nedtelling til nøttekalenderen. Slikt liker generalen!

Massemas, min gode venn. Hva har skjedd? En snurr? Muligens vi skal snurre tilbake til dagens vinner for bøtemiddel etter en slik en snurr. En annen form for snurr har piratentim også gjort. En mindfuckfilm bør gjerne spesifiseres, for alt annet enn “Flukten fra dyreskogen” er litt sterk kost for en nevrotisk nøttegeneral.

En som derimot ser ut til å ha skjønt det nøttegeneralen selv ikke har skjønt er Kristin Holmestrand, som både venter tålmodig på venterommet, men som også vet at generalen elsker å preike vissvass. Vi gratulerer!

Takk for medaljen, det varmer at noen faktisk “så” hvilket helvete det var!
Så til dagens nøtt, det er ofte virkelige nøtter som det tar tid å knekke ut!

Denne gangen håper jeg at jeg ikke fornærmer nøttegeneralen, men jeg tror løsningen ligger i at vi er litt like. Så for meg er dette absolutt ikke negativt….
Jeg tror nøttegeneralen som meg er glad i å skrive, prate og lese litt vissvass.
I mine øyne er det en kunst å kunne prate og så lidenskapelig engasjere år etter år med noe som egentlig ikke er av veldig stor betydning.

Hvis dette blir tatt imot på feil måte så sender jeg med en liten gave og håper jeg blir tilgitt.

Miniatyrbilde

Sensur ved dagens sensor – Alexander

Dagens premie

Dagens premie er en batteribank for din smarttelefon, ypperlig om du skulle falle for fristelsen til å snappe alle gavene du får på julaften eller om du tar en Trine S. Grande og konsentrerer deg under julemiddagen med litt Pokémon Go.

Mulighetene er mange når du kan holde ditt ekstra liv gående en arbeidsdag lengre.

100996 Cellular Line CL Nødlader USB 2200 mAh blå For alle Smartphones og enheter med usb

Dagens julenøtt – 14. desember 2016

Komikere har en helt spesiell evne til å formidle enkle hverdagslige ting til et større publikum på en slik måte at de begynner å skrattle. Da jeg og en av mine beste venner stakk for å se Bill Bailey i Bergen tidligere i år fikk vi en aldri så liten åpenbaring rundt noen problemstillinger: “all things considered”.

Bill berettet om ironien om å svare på spørsmålet “hvordan går det” med, “bra, alt tatt i betraktning”. Har man virkelig tatt alt i betraktning? Den tidligere oljekrisen som rammet landet og den potensielle fugleinfluensaen som kan komme flaksende eller at Trump snart blir president. Det gjelder å ta ting i betraktning

Vent litt, sa jeg komikere? Jeg mente politikere!

 Hvilken politiker hadde vært den beste komiker, og hvorfor?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer