Guide: Windows 10 Insider – apper som åpner seg selv

Guide: Windows 10 Insider – apper som åpner seg selv

For mange brukere med Windows 10 har det i den siste tid vært et tilbakevendende problem at Apper åpner seg selv. Slik fikser du det

Det har i den senere tid blitt rapportert et stadig økende antall brukere som opplever at apper som “Innstillinger”, “Bilder” og Mail.

I en melding vår produktleder fikk av en fortvilet bruker kunne vi lese “Du? Hver gang jeg går fra PC’en (det gjelder både PC og Surface) – så åpner Bilder-appen seg. Hvorfor?

I en offentlig melding har Microsoft anerkjent at det foreligger en feil i deres build 14971. Problemet går ut på nettopp det som ble beskrevet over – apper som åpner seg selv etter en tids inaktivitet.

For å imøtekomme frustrasjonen har Microsoft kommet med en lite elegant, men dog en fungerende løsning: Neste gang du lukker appen, sørg for at vinduet ikke er maksimert.

Apps such as Store, Photos, and People may launch on their own after your PC has been inactive for a period of time. To stop these apps from launching on their own, un-maximize the app before closing it.

Kommentarer