Åtte apper du ikke bør gå glipp av i 2017

Det finnes tusenvis av applikasjoner til både Android-, Apple- og Windows-telefoner, og av og til kan det være vanskelig å finne de beste. Vi gir deg noen tips til noen nytteapper som kan gjøre hverdagen din enklere.

Det finnes utallige applikasjoner både i Google Play, Apple Store og Microsoft Store, i tillegg til de mange som er forhåndsinstallert på telefonen din. Facebook, Twitter og Instagram kjenner de fleste til, men kun fantasien setter grenser for øvrige applikasjoner man kan få bruk for.

I denne artikkelen tipser vi deg om nyttige applikasjoner du kanskje ikke vet om enda.

Gjøremålsappen: Wunderlist

Wunderlist er den perfekte appen for rotehodet som glemmer avtaler og gjøremål. Appen gjør det enkelt å lage lister og dele dem med andre. Enten det er en handleliste til din kjære, eller prosjekter du deler med kollegaer.

Wunderlist synkroniserer listene mellom smarttelefonen, pcen og nettbrettet ditt, slik at du alltid har tilgang. Påminnelser sørger i tillegg for at du ikke glemmer bursdagsgaven til svigermor!

 

Treningsappen: Strava Running and Cycling

Strava er appen både for den seriøse mosjonisten og hobbysyklisten. Appen bruker telefonens GPS for å registrere avstand, tid og tempo. Er du av den konkurranselystne typen kan du følge venners trening direkte i appen. Eller hva med å konkurrere mot andre Strava-brukere på din favorittstrekning?

Appen samarbeider nå med Fitbit treningsarmbånd, så treningsøkter med Fitbit Charge HR, Fitbit Surge eller Fitbit Blaze legges til i treningsloggen din. I tillegg teller treningsøktene du registrerer i Strava mot dine daglige Fitbit-mål.

 

Netthandelsappen: Zalando

Appen som gjør netthandelen til en lek. Her finner du Europas største utvalg av sko, klær og tilbehør. I appen kan du enkelt legge til nye plagg til favorittlisten, fylle handlekurven og få varene levert rett hjem.

Språkappen Duolingo

Har du lyst til å lære deg et nytt språk, men har aldri kommet helt i gang? Da kan Duolingo være noe for deg. Applikasjonen tilbyr kurs på nybegynnernivå, men er også et flott verktøy for deg som ønsker å friske opp et språk du lærte en gang i tiden.

Duolingo motiverer til læring gjennom tale, lyd, bilder og skriving, og du plukker raskt opp det grunnleggende. Utvid gramatikkferdighetene og ordforrådet ditt mens du samler poeng!

Duolingo tilbyr leksjoner i spansk, engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk, nederlandsk, irsk, dansk, svensk, russisk, tyrkisk, polsk og ukrainsk.

 

Reiseappen: Travelbird

Travelbirds mobile app gir deg inspirerende reisetilbud rett på smarttelefonen. Enten du er på utkikk etter en all-inclusive ferie i solen, en romantisk mini-break, eller din neste familieferie. Appen publiserer seks nye tilbud daglig, så du kan forvente å finne noe nytt hver dag.

Ferieturen din kan bookes direkte i appen, og informasjonen du trenger underveis finner du i Your Trip – enklere blir det ikke!

 

Bokappen: Amazon Kindle

Kindle-appen gir deg tilgang til millioner av bøker og blader gjennom nettbutikken Amazon. Her kan du lese populære magasiner som The Economist, bestille den siste boka av din favorittforfatter og velge mellom tusenvis av gratis e-bøker. Appen har også innebygd ordbok, søkemulighet og tilpasningsmuligheter som bakgrunnsfarge, skrifttype, skriftstørrelse, margbredde og lysstyrke.

Amazons Whispersync-teknologi husker hvilken side du var på sist på tvers av enheter, slik at du slipper å bla frem og tilbake.

 

Chatteappen Skype

Skype gjør det lettere å holde kontakt med familie og venner. Appen lar deg ringe og starte videosamtaler med andre Skype-brukere, helt gratis. Del bilder, videoer og ha gruppesamtaler med opptil 25 venner på en gang.

Ønsker du å ringe til mobil- og fasttelefoner kan du kjøpe Skype-kreditt direkte i appen. Supert dersom du befinner deg i utlandet.

 

Markedsplassappen: Finn

Appen fra Finn.no lar deg boltre deg i biler, båter, jobber, eiendommer og en rekke andre varer. Selg, kjøp eller gi bort varer på Finn-torget, markér ting du liker som favoritter, se annonser i kart, søk etter ting i nærheten av deg, og svar på meldinger om annonser du har lagt ut.

Har du ubrukte ting i garasjen eller boden kan du lett kvitte deg med det i Finn-appen.

 

Kommentarer