6. julenøtt 2016

Det finnes da grenser...

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premie er: Blue Microphones Yeti USB-mikrofon

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker:

Jeg må bare bøye meg i støvet og ta av meg det lille som er igjen av hatten. Nøttegeneralen har sviktet og for det ber jeg om den største forlatelse. Kan du tilgi en stakkars åreforkalket-eksamensstresset-nøttegeneral, Spredo? Jeg lover å gjøre det godt, bare få meg til å le!
Det blir salig ikke bedre når NewFarm kommer med en YouTube-of-death versjon av noe som kan minne om en kommunal brukerveiledning for likesinnede åreforkalkede ansatte som nøttegeneralen selv. Versjonen til Tom Kristian er derimot noe som kan slå riktig så godt an – hvor kan slike kjøpes?
Hvis Skattesnyterens tips var så simpelt så ville mitt liv vært en drøm – hva gjør en med alle desperate meldingene som kommer fra Martin når klokken (som nå er 23.31) hagler inn om jeg har husket å svare alle politisk korrekt (yeahright) på dagens nøtt? Nei, one size does not fit all i denne situasjonen og min ulykke skal ha det til at det er mer enn bare nevnte emnekoder som trenger remedier.

Dagens første ledetråd finner jeg muligens hos Jarle Johannesen, som skjønt har funnet en E-post konsulent til meg: Fru Clinton.Videre følger både cordante, Mendelejev og All2sleepy med hver sine respektable videoer og morro nok – to av dem viser til nøyaktig samme situasjon! I Runar sitt tilfelle er det verd å gi dette et forsøk, spør meg igjen hvordan det gikk om noen dager. Natusen du Natusen, dagens besvarelse er en 101 i hvordan ødelegge barndomsminner. Noe så søtt og sjarmerende sammen med en stappfull mailboks.
Det var ikke langt om FrueMinHatt fikk seg en aldri så liten A i historieboken sin, her var det mye ny og ukjent fakta på ferde, og jeg må nesten berømme – igjen – All2sleepy for sin innsats og bidrag for alt vi kan se på luksusfellen

Vel, i dagens nøtt var nok så definitivt nok og generalen var på jakt etter blod! …eller i det minste litt ventilering. Hva passer da vel bedre enn å fyre en aldri så liten luft-til-rekkehus-missil med en ny låt fra Bjørn på gramofonen så også de andre på kontoret får det med seg?

I dag var det Tone som hadde et ess i ermet!

Gjør som julenissen, og hyr inn all verdens små alver til å få (dritt-)jobben gjort. I mellomtiden kan du med god samvittighet lytte videre til Bifil mens du vurderer om det er tid for å kubbe eller fyre først.

Dagens premie

Det skal ikke stå på myter, rykter eller tvilsome grovkornete polaroid bilder tatt med ISO 6400. Denne Yeti’en finnes, og den er helt rå! Faktisk så rå at jeg får lyst å synge. La oss håpe at det forblir med tanken, for selv om den er helt rå er ikke nøttegeneralens sangstemme likedan. Vi snakker selvsagt om dagens premie – Blue Microphones Yeti USB-mikrofon

71w-duvxsal-_aa1500_

Dagens julenøtt – 6. desember 2016

Det finnes en app for det meste. Enten du skal overføre penger til nøttegeneralen som smisk, spore julepremien etter smisk er mottatt, eller rett og slett som de nye produktene til Siemens – sett på vaskemaskinen med sure sokker mens du svømmer med Delfiner i Mexico. Altså, hvorfor ikke?

Andre leverandører drar det vel langt, som eksempelvis Skyss, som lager en app for ruter, en for billett og en for hvem-vet-hva.

 Det finnes ingen grenser: Hvilken app savner du (ikke)?

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer