3. julenøtt 2016

Julegavesekken Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro. Dagens premie er: CTEK […]

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premie er: CTEK Start/Stop Batterilader

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker:

Det er lite som rører en persons emosjoner mer enn musikk, og når man allerede er predisponert for det vi kaller for julestemining er det jammen lett å falle en gledeståre eller to.

Ekstra gledeståre kom det allerede når Cordante starter friskt med å utvide spillelisten til alle nøtteknekkeres glede. Runar overlapper elegant med Julekveld i Skogen, noe som på mange kan være en julestemining i emosjonell form.

Ida-Kristin sier det som mange føler, hvem får ikke julestemningen på dagsorden når O’ holy night drar inn i refrenget? Fra min egen oppvekst må jeg støtte meg på besvarelsen fra MFRubberDucky, det er lite som slår barndomsminner og norske julekalendere fra TV. Litt mer trøkk er det i besvarelsen fra HelikopterrrN som mener Kvelertak og Dimmu Borgir er julemusikk for skikkelige ører.

Min første kommentar til Newfarm var “aaaah, nå fikk jeg lyst på jul. …og en Cola!”. Det eneste som nappet deg fra en sikker seier her var at jeg ikke satt med en Cola i hånden når jeg leste det. Du hadde vært en gud. Både i dette og i mitt neste liv! Som med Sølvguttene som varmer opp julestemningen, varmer det mitt hjerte å se r2d290 sin besvarelse.

Smøring notères av All2Sleepy og tro meg, Driving home for christmas er en av mine absolutte favoritter. Dog, jeg tror jeg trenger en vri på min “Flying home for christmas”. Poengene merkes med store fortegn! Mer spørsmålstegn stilles det til piratentim som ikke nevner hvilken serie det siktes til – og Kepler vet å kjenne sin godeste radioresepsjon!

Det er kommet til nøtt nummer to, og det begynner allerede å bli vrient for nøttegeneralen. Her er det mange bonuspoeng, smiskepoeng og nøttepoeng å ta stilling til. Da må utradisjonelle tiltak til og her var det akkurat dette som løste nøtten – sjekk ut MIDI-filen til chrsaa, Klarer du å høre henne synge? Nike vanskelig å høre som nøtt å knekke. Vi gratulerer!

 

Gjennom musikk så får jeg skikkelig julestemning. Og hvem andre enn Mariah Cary kan hjelpe meg med det :) Låten All I Want for Christmas Is You.
Husker veldig godt at vi opptrådde med denne sangen i 7 klasse hvor vi sang /spilte instrumenter og danset julesving :) Og jul handler mye om gode minner og bare det i seg selv skaper den ultimate julestemning

En annen grunn til at denne er en favoritt er at man kan faktisk høre Mariah Cary sin stemme via midi fil. lytt og hør selv:

 

:)
Her er en liten artikkel om det:
http://www.theatlantic.com/not…
La oss synge julen inn :)

Dagens premie

Er du en miljøbevist sjåfør velger du selvsagt bensin eller dieselbil. Ingen tunge batterier som transporteres sammen med deg og matpakken – snarere, et enkelt startbatteri. Nå i vinterkulden er vedlikehold av batteri ekstra viktig, og for en ITpro som har sittet på hjemmekontor fem dager vil vi nødig at opplever flatt batteri når den ukentlige turen til Meny finner sted en tidlig lørdag formiddag klokken 17. Med servicelading og vedlikeholdsprogram er dette som skapt for en ITpro som ønsker annet enn bilhold på fritiden.

ct5-start-stop_2

Dagens julenøtt – 3. desember 2016

Vår kjøre redaktør og o’ store leder, Martin, har den senere tid hatt et litt anstrengt forhold til en spesiell kulinarisk kunst. Denne spesielle retten, eller mer presist desserten ved navn Pannacotta har nemlig gått som en farsott gjennom ITpros tredje hjem og Martin står i dag med intet mindre enn 250 slike klar for nissen å hente. Eller det vil si, Martin har laget 250 stykker og trenger sårt din hjelp!

 Hvordan får han lokket nissen med Pannacotta og ikke grøt?

Deilig, hjemmelaget pasjonsfrukt-pannacotta. Foto: Martin Aleksander
Deilig, hjemmelaget pasjonsfrukt-pannacotta. Foto: Martin Aleksander

Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt.

Kommentarer