2. julenøtt 2016

Jeg husker enda følelsen fra sist julaften og jeg åpnet gave etter gave som avslørte det jeg ønsket meg som mest. Muligens du kan huske det selv?

Julegavesekken

Vi har også i år fylt opp julegavesekken med gavepakker til dere lesere. I godt samarbeid med våre partnere, har vi pakket inn både hardware og software. Du er med andre ord sikret en flott premie hvis du skulle vinne en av de 24. julenøttene vi presenterer her på ITpro.

Dagens premie er: Plantronics Voyager 5200

Les våre konkurransebetingelser før deltakelse i konkurransen.

For å komme godt inn i vårt lille nøtteknekkesamfunn, anbefaler vi (for hyggens skyld) at du leser igjennom alle gårdsdagens nøttesvar før du leser “fasiten” vår.

Gårsdagens nøtteknekker

Det begynner fort å krible i magen når klokken passerer midnatt og de første bidragene begynner å tikke inn. Aller frøst i årets nøtteskål var cordante, som så definitivt hadde klart å finne seg en lekker spa- oppvarming til julekvelden. Lekkert, men muligens nissemor vil bli en anelse sjalu? Et mer finurlig spørsmål får czerikcum: Kan det tenkes at nisse gir bort mange av disse varene? Hele 60% på slike tjenester og varer må jo sies å være et kupp! Ikke rart jeg fikk Foundation til jul i fjor.

 

Det var med stor lettelse at Piratentim fikk med seg den spesielle æren vi har satt av til ham under årets julenøtter, men Tim da?! Enhver godjente vet at julenøttene er viktig for en fullblodsgeek og ikke minst – vil gagne henne selv ;)

 

Runar og HumAnTarg3t er på et definitivt villspor. Selvsagt finnes nissen! Av de kreative og virkelig solide bidragene vinner vi Connie Veronica som er helt innafor! Muligens også nøttegeneralen skal dra seg til en spa for å føle seg bra? Kjære skjønne Azathoth, vit at jeg enda har store samvittighetsplager etter den ultimate besvarelsen om DoS angrep på kaffemaskinen i lunchpausen. Magemusklene har gangsperre enda og det ble ikke bedre av å kle ut en bug som en feature.

 

Gledelig er det å se at også Newfarm er tilbake med et bidrag, og jaggu er også han nære. Sot er en absolutt ingrediens, men hva som befinner seg under soten som sørger for at den preller av som… sot på nissen er ikke godt å vite. Hvorvidt dette er å oppgradere Sofie Elise, eller å nedgradere Nissen vites ikke, men Sofie Elise kan tidvis høres ut som en nisse, muligens hun er hans make-up artist, Natusen?

 

Etter hvert som morgen blir til da kommer bidrag og forslag som smøring, og amerikanske voldsprogram opp, før også Kristin Holmestrand tar opp et sentralt tema fra det amerikanske kontinentet. Kristin er nære en nøtteknekk med å få meg på andre tanker: muligens rødfargen kommer av den imponerende hastigheten til nissens slede? Her vanker det bonuspoeng!

 

For meg er det noen ting som sikrer julestemningen. Den ene er juleheftene på første juledag, det andre er å lese de gromme, dype og filosofiske svarene fra vår kjære skattesnyter. Måtte det ikke bli brudd i våre forhandlinger gjennom de kommende uker. Hvordan porselendukke mener at stress gir en fin gråfarge, for det har ikke slått inn her helt enda. Noen anelse om virkningstid på dette?

 

Det er ikke vanskelig se at All2Sleepy har vært med tidligere, for her trykkes det på de knapper som kan trykkes på! Her nevnes både historie, WD40 og Coca Cola. Makan til overstimulering av nøttegeneralen skal det letes lenge etter! Både Spredo, Dagfinn, Helge, MrRubberDucky har respektable ord som generalen legger seg i mente sammen med en siste oppdatering fra Mendelejev som alle blir vurdert. Problemet er at nøttegeneralen har fått beskjed fra visenøtteassistent (Cortana) at det bare er minutter til jeg må publisere denne teksten, så jeg beklager mitt ytterste, men vit at deres svar ble tatt med i vurderingen. Den samme vurderingen som klarte å få Ida-Kristin Aasvang til å juble litt ekstra, ett døgn etter Magnus Carlsen.

Vi gratulerer!

Så var det den tida av året igjen, wohoo!

Haha, lurespørsmål!

Nissen bruker ikke sminke, han bruker den der jævla plastmaska som har gitt meg traumer og mareritt siden jeg var fem. Jeg løp helt dønn seriøst og gjemte meg når mamma og pappa på julaften sa at “nå kommer nissen!”..

Om foreldre nå følger trenden og går for sånn FX-sminke håper jeg i alle fall de tar et kurs først eller noe, ellers kommer tallene på barn med PTSD til å øke dramatisk i løpet av de neste årene..

 

Dagens premie

Om det er for å rekke bussen eller de siste barna på julaften når du er på vei ned pipen vites ikke. Å kunne svare når sjefen ringer er absolutt prioritet 1. Selvsagt, sjefen kan i så måte være selveste nissemor! Akkurat her er det lite som kan hamle opp med Plantronics Voyager, som på sin side garanterer deg smarte funksjoner som automatisk svar når du tar på deg headsettet, og en absurd støydemping. Selv hunden og ungene som våkner av rabalderet blir filtrert ut skal vi tro produsenten som også garanterer at den tåler både sikkel og søle.

Selv om Nissen som nøttegeneral er trofast til Cortana, støtter den også Google Now og hun der andre småsjalu dama. Hva het hun igjen? Sara? Siri var det!

plantronics_voyager

Dagens julenøtt – 2. desember 2016

Jeg husker enda følelsen fra sist julaften og jeg åpnet gave etter gave som avslørte det jeg ønsket meg som mest. Muligens du kan huske det selv?
Det var selvsagt julehefter! Donald, Lunch, Eon, Hårek og Billy – ja dra med deg hele hyllen!

Jeg husker enda en av mine favoritter for noen år tilbake hvorpå Gonzales synger “Jeg er så gaaaaaal hver julekveld…”.
En av de tingene som har minnet meg om denne seansen er en kombinasjon av humor, musikk og jul.

I dagens julenøtt søker jeg fremdeles musikk for mine ører, og tar en ny vri på en kjent nøtt – fyll opp spillelisten for bonuspoeng, eller skriv låtene i kommentarfeltet under. Uansett metode må du legge igjen en kommentar i feltet under med dine bidrag slik at vi kan trekke en verdig vinner!


Bruk kommentarfeltet nedenfor for å besvare dagens nøtt og legg til sangene i spillelisten for ekstrapoeng!

Kommentarer