Årets teknologiske julegavetips

Årets teknologiske julegavetips

Selv den mest tapre nisse vil kunne trenge hjelp til å finne gavetips til den enkelte. Fortvil ei, ITpro foreslår ingen myke pakker.

Selv den mest tapre nisse vil kunne trenge hjelp til å finne gavetips til den enkelte. Fortvil ei, ITpro foreslår ingen myke pakker.

Til den aktive: Fitbit Charge 2

fitbit_charge2_artikkelbilde

Etter det organiserte kaoset noen kaller “julefeiring” med god mat og tilsvarende gode venner begynner neste samfunnsprosjekt – sommerkroppen 2017! Hva er vel kulere enn å kombinere en fet nissegave og mulighetene for å begynne prosjektet allerede første juledag? Fordelen er at du som giver både kan sikte mot den fysisk aktive vel som den digitalt hyperaktive bruker hvor tekstmeldinger og innkommende samtaler tikker inn rett på håndleddet.

Med fare for å havne på feil liste: muligens nissemor skulle kjøpt dette til sin mann? For lite teknisk? Hvorfor ikke oppgradere til en Fitbit Blaze, eller Surge?

Les vår test av Fitbit Charge 2 her.

Til den kommende twitch-guru: Blue Snowball

blue-snowball-mic

En sikker måte å starte juleferien på en skikkelig geek-måte er å ha en snøball under juletreet. Vi snakker ikke om en hvilken som helst snøball, men mer spesifikt Blue Snowball.

Denne runde USB-mikrofonen «Snowball» er utstyrt med Blues spesialutviklede kondensatorkapsel-teknologi som gjør deg rigget og klar for HD-kvalitet på lydopptak til for eksempel YouTube eller direktestrømming på Twitch, mens du og dine venner knuser motparten i en intens runde LOL. Julenissen sørger selvsagt for at plug-and-play-funksjonen gjør mikrofonen lett å bruke.

Til den ansatte: Voyager 5200

plantronics-voyager-5200Du er akkurat som nissen i egen person på selveste julaften – du stopper aldri. Ikke engang for å snakke i telefonen når nissemor ringer. Utfordringen er: bli hørt klart og tydelig på din enhet, enten det er på vei ut døren eller ned pipen. Plantronics lover deg som CxO at Voyager 5200 headset lar din ansatte utføre jobben under alle forhold.

Med sin avanserte og intuitive støykansellering med patenterte WindSmart teknologi reduseres bakgrunnsstøy som vind og bråk, som bussmotor eller reinsdyrbjeller, og du kan enkelt kommunisere mens du er på farten.

Til gameren: Xbox One S

xbox-one-sDen har støtte for 4K video, HDR og er 40% mindre enn sin forgjenger. Den kan brukes for å en gang for alle vise at Liverpool kan vinne ligaen med Fifa 17, og til å bli romjulens kuleste bilsjåfør med Forza. Nevnte vi at den kan utvides med Kinect? Nissen kan sikkert fikse noe også der.

Hvorfor ikke kombinere det med en Fitbit? Få hele familien klar for sommerkroppen 2017!

Finn beste pris på Xbox One S i vår prisguide

Til vimsen: TomTom Start 52

tomomting_go5200

Var det med deg som med Martin i fjor? Nissen kom ikke på besøk? Ta det hele med knusende ro, han fant bare ikke veien. Ta ansvaret i egne hender og send årets ønskeliste sammen med en TomTom Start 52 til nissen. Fortrinnsvis med din adresse lagret på hurtigoppslag. Nevnte vi at smiskegaven kan benyttes selv om du flytter? Den kommer med livstidsoppdatering av kart!

Til ungdommen: Samsung Galaxy S7 edge

samsung-galaxy-s7-edge

Skal du først skjemme bort ungdommen kan du liksågodt gjøre så det svir for både lommebok og selfie-pinnen. Sørg for at både nissen fanges på Snapchat og last ned det seneste innen spill. Hvem vet hva mer?

Sikt høyt, men husk potensielle mottakere vil kunne sette stor pris på noe mer moderat priset versjon; Galaxy S7.

Du finner uansett de beste prisene på Samsung Galaxy S7 i vår Prisguide

Del gjerne dine egne julegavetips i kommentarfeltet under!

Kommentarer