Tenåring + klesvask = gaming?

Tenåring + klesvask = gaming?

Hvis du fikk valget: vaskemaskinen på badet eller et LAN party på vaskeriet? Samsung prøver å motivere tenåringer som liker gaming til å hjelpe til med husarbeidet!

De fleste foreldre kan kjenne seg igjen i at det er vanskelig å få barna til å hjelpe til med husarbeid, og da spesielt barn over 12 år. Den konstante tilgangen på spill, filmer og annen digital underholdning er naturligvis langt mer spennende enn oppvasken, å vaske huset eller å rydde på sitt eget rom. Samsung ville se om det var mulig å snu denne trenden ved å bruke innovativ teknologi og resultatet ble LANdry – stedet hvor valutaen for å game er skittentøy.

Innovativ teknologi i hverdagen

I dagens teknologiske hverdag er det nesten blitt en nødvendighet å finne nye løsninger og måter å bruke innovativ teknologi på, for å forbedre rutiner i hverdagen. Husholdningsplikter kan ofte trenge en ekstra motivasjon, spesielt for foreldre med tenåringer i huset. Samsung ville teste dette, og åpnet et drømmested for både foreldre og tenåringer, LANdry, et vaskeri der besøkende vekslet skittentøy mot spilletid.

Ny og innovativ teknologi åpner for nye muligheter i hverdagen, særlig nå som til og med hvitevarer er tilkoblet ny teknologi. Eksperimentet LANdry er bare et av flere eksempler på hvordan du kan bruke tilkoblede apparater og teknologi til å gjøre hverdagslivet ditt mer effektivt og gøy.

– Adam Fors, nordisk markedsdirektør hos Samsung.

De som fikk teste LANdry kunne overvåke utviklingen i tøyprogrammet gjennom en Samsung Galaxy S7 installert på hver spillstasjon og mottok et varsel når deres vask var ferdig og spilltiden var ute. Under eksperimentet ble den nye vaskemaskinen Samsung Addwash brukt. Denne gjorde det mulig å ikke bare følge med på vaskeprogrammet, men også kontrollere maskinen direkte fra mobilen. Maskinen kan også pauses når man selv ønsker det, og ekstra plagg kan legges inn underveis i vasken. Dette betyr for LANdry sin del at ungdommene kunne legge til spilletid ved å putte mer klesvask inn underveis i vaskeprosessen.

Spørsmålet som gjenstår er vel bare: Når kommer LANdry til Norge? Undertegnede hadde selv vært mer gira på klesvasken om det kunne kombineres med et LAN party med gode venner!

Nedenfor er Samsung sin egen film om LANdry eksperimentet:

Kommentarer