Samsung og Warner Bros. gir deg “Batmobilen” – i lomma!

Samsung og Warner Bros. gir deg “Batmobilen” –  i lomma!

Er du glad i Batman og Samsung? Liker du ekstra geek-stuff i pakken når du kjøper et nytt teknisk leketøy? Da er dette smarttelefonen for deg!

Samsung har laget en Batman inspirert smarttelefon. Samsung Galaxy S7 Edge Injustice Edition kan friste med en sort finish og detaljer i gull, inkludert superheltens logo på baksiden. Telefonen er laget i forbindelse med 3 års jubileet til Injustice: Gods Among Us, og blir produsert i samarbeid med Warner Bros. Pakken inneholder også et Samsung Gear VR headset, en Batarang forgylt med ekte gull og et silikondeksel modellert etter Batman’s drakt.

Vi er spente på å samarbeide med Warner Bros. Interactive Entertainment for å kunne tilby denne spesialutgaven av Galaxy S7 Edge til fans av Injustice: Gods Among Us. Samsung streber alltid etter å tilby den beste mobile gaming opplevelsen til sine brukere, og dette samarbeidet forsterker vårt engasjement til spillet’s fans.

-Younghee Lee, Samsung Electronics’  executive VP of global marketing

Men det er som alltid en liten hake; tilgjengeligheten er meget begrenset. Dessverre for hardbarka Batman fans og andre geeks som ønsker seg spesialutgaven, er uttalelsen fra Samsung at enheten vil bli tilgjengelig tidlig i juni, men kun i visse områder. Dette inkluderer blant annet Kina, Singapore, Korea, Latin Amerika og Russland. For de som har fått med seg Marvel utgavene av Galaxy S6 edge, så er disse kun tilgjengelige i Sør Korea og Kina.  Riktignok sier Samsung at Batman utgaven vil bli tilgjengelig på flere markeder snart. Så da er det bare å krysse fingrene og følge med hvis du ønsker deg denne like mye som undertegnede!

samsung-batman-galaxy-s7-edge-edition-6.0

samsung-batman-galaxy-s7-edge-edition-3.0

samsung-batman-galaxy-s7-edge-edition-9.0

samsung-batman-galaxy-s7-edge-edition-4.0

 

Kommentarer