Gratis nettkurs – bruk sommeren på noe nytt

Gratis nettkurs – bruk sommeren på noe nytt

IT bransjen er inne i det mange vil omtale som den største forandringen noensinne. Her er kursene som frisker opp kompetansen

Skytjenester, Windows 10, IoT eller andre trebokstavsforkortelser er alle del av den nye – og ytterligere mer komplekse IT- hverdagen til både utviklere, ITpros og brukere.

MVA – Nettkurs med kursbevis

En av de største se-og-lær portalene er også en svært effektiv for å løse spesifike problemer som oppstår: YouTube! Mindre kjent er nettportalen som gir deg innsikt i nye muligheter, ferdigheter og bredere forståelse – men best av alt, du får et kursbevis etter endt økt.

MVA kursbevis
MVA kursbevis: Deploying Windows 10 Using SCCM

Gjennom nettportalen Microsoft Virtual Academy kan du enkelt lage din egen læreplan, følge med på fremdriften for de forskjellige kurs du har påbegynt. Er du nysgjerrig på utvikling i Windows 10? Her er kurset for de absolutte nybegynnere, er du lærer innen valgfag programmering kan Minecraft i klasserommet være verd 45 minutter av din tid nå før skolen begynner igjen.

For ITpros kan man også ta et dypdykk i power tools for Windows 10 eller en av de mange øktene knyttet til bedriftssikkerhet.

God læring!

Kommentarer