Mario kommer til Minecraft

Mario kommer til Minecraft

Nintendo har slått seg sammen med Microsoft Mojang for å få litt Mario inn i Minecraft. En gammel klassiker i herlig kombinasjon med en nyere slager.

Minecraft spillere vil kunne laste ned en gratis oppdatering med Super Mario-tema til Wii U versjonen av spillet. Oppdateringen vil være tilgjengelig den 17. mai. Så hvis du elsker Minecraft og Mario, og ikke er fullt så glad i 17. mai, har du en god grunn til å reise hjem litt tidlig!

Oppdateringen vil inneholde flere forbedringer, inkludert nye skins, en forhåndslagd verden som er dedikert til Super Mario, og et bredt spekter av Super Mario musikk og objekter.  Innholdet er inspirert av Super Mario World, Super Mario 64 og Super Mario Sunshine, i følge Nintendo.

Helt eller skurk?

“Når man laster ned Super Mario Mash-Up Pack får spilleren 40 nye Super Mario skins, som endrer spillerens karakter til kjente helter som Mario, Luigi og Princess Peach, eller til de mindre snille karakterene Bowser, Wario eller alle syv Koopalings,” sier Nintendo i en pressemelding.

“Alle verden- og objektteksturer vil også bli re-designet, noe som gir spillerne muligheten til å lage deres egne Super Mario lokasjoner i Minecraft verdenen. Mens de bygger kan de lytte til 15 kjente og kjære sanger fra Super Mario 64. Byggere i alle aldere vil elske å bygge massive nye verdener med blokker inspirert av en så tilgjengelig og gjenkjennelig serie som Super Mario.”

Minecraft har tiltrukket seg spillere på mange forskjellige plattformer, og har solgt mer enn 70 millioner kopier siden lanseringen i 2011. Dette førte til at Microsoft kjøpte Mojang for $2.5 milliarder i 2014. Selv om Redmond har sin egen spillverden med Xbox, sa Mojang på den tiden at det var ingen grunn til å slutte å utvikle spillet til flere plattformer, med mindre andre firmaer satte en stopper for det.

Ta en titt på videoen nedenfor for en sniktitt på hva du har i vente!

Kommentarer