Microsoft setter en stopper for gratis Windows 10

Microsoft setter en stopper for gratis Windows 10

Ikke oppgradert til Windows 10 enda? Usikker? På tide å bestemme seg før gratisperioden er over!

Microsoft har annonsert at gratis-oppgraderingen av Windows 10 stenges for godt den 29. juli. Etter denne datoen må du betale full pris for å få det nyeste operativsystemet! Så hvis du er en av de som ikke helt har bestemt deg for om du skal oppgradere, eller du rett og slett har avventet i lange tider – nå er det på tide å ta et valg!

Prislappen på herligheten her i Norge ligger på 1199kr for Home versjonen, og 2399kr for Pro. Dette er sure penger å betale hvis du ikke oppdaterer før 29. juli, for så å finne ut at du gjerne skulle hatt Windows 10 likevel!

Gode tall for Microsoft

Microsoft har hele tiden sagt at gratis-oppgraderingen ikke ville være tilgjengelig for alltid, og de antydet at den ville vare i 1 år. Men å la brukerne oppgradere gratis har helt klart vært en stor suksess; i dag kjører over 300 millioner enheter på Windows 10. Det er en markedsandel på 15-20%. Windows 8.x har vært en flopp, men også Windows 7 faller på markedet nå.

Cortan+Android+fullbleed-jtIfølge Microsoft har Windows 10 lanseringen vært den mest suksessfulle på mange år. Ikke bare har enormt mange brukere oppgradert til det nye operativsystemet, men det har blitt sendt mer enn 6 milliarder forespørsler til Cortana siden lanseringen. Og flere og flere får opp øynene for den digitale assistenten.

En del brukere har vært frustrert over de gjentatte meldingene om å oppgradere til Windows 10. Mange er rett og slett fornøyd med det operativsystemet de allerede bruker, mens andre igjen har vært tvilsomme til Windows 10 generelt. Så for disse brukerne er det kanskje en lettelse at masingen stopper snart. Dog kan du selv stoppe nedlastingen av Windows 10, hvis du ikke vil vente. Sjekk linken nedenfor for tips.

Unngå at Windows 10 blir lastet ned

 

 

Kommentarer