Foto: Sunniva Tønsberg Gaski

Gjør seg klar for rekord på norsk spillmesse

Spillmessen Spillexpo arrangeres hvert år i november, og i fjor besøkte hele 16.000 mennesker spillmessen som er inspirert av den amerikanske E3-messen i Los Angeles.

Spillexpo arrangeres 6-8 november på Norges Varemesse i Lillestrøm, og arrangørene melder om nye rekorder, både i billettsalg og antall utstillere.

Norges største

Spillexpo er Norges største spillmesse og trekker hvert år over 15.000 besøkende. Blant årets ustillere finner vi Sony Playstation, Microsoft Xbox, Komplett.no, Ubisoftr, Electronic Arts, Bethesda, Forsvaret og Activision Blizzard. 

– Årets utgave av Spillexpo ligger ann til å bli den beste noensinne. Vi har nærmest doblet forhåndssalget av billetter i forhold til fjoråret. Vi har også lyktes med å utvide antallet utstillere betraktelig. I fjor gjestet 60 utstillere Spillexpo, mens det i år vil være over 100 utstillere. Det er ny rekord, og viser hvor viktig kulturmedie spill er i ferd med å bli, også i Norge, sier messesjef Erling Løken Andersen.

Spill som The Sims, Super Mario og World of Warcraft gjør at også stadig flere jenter går til spillverden og møter opp på Spillexpo-arrangementet. 
Erling Løken Andersen, messesjef for Spillexpo

På Spillexpo kan besøkende prøve nye spill fra utstillerne, høre på foredrag fra spillkjendiser, lære om spillutdanninger i Norge, spille spill på gamle konsoller som Super Nintendo, se på og delta i e-sportturneringer og handle spill og ny forbrukerteknologi.

Foto: Sunniva Tønsberg Gaski
Foto: Sunniva Tønsberg Gaski

Kommentarer