Slik kommer du i gang med Microsoft Edge

Slik kommer du i gang med Microsoft Edge

Sammen med lanseringen av Windows 10 i går, har mange gjort sitt førsteinntrykk av Microsofts nye nettleser. Dette er tipsene du ikke vil gå glipp av.

Med en rekke nye funksjoner og forbedret ytelse, representerer Microsoft Edge den nyeste generasjonen av nettlesere fra Microsoft. For den nostalgiske entusiast, vil man fremdeles kunne finne Internet Explorer 11 installert i deres nyeste versjon av Windows som ble lansert i går.

Importere favoritter

For brukere som allerede er godt kjent med favoritter og personalisering av Internet Explorer, er det derfor ønskelig å kunne importere favorittene fra IE11 til Microsoft Edge.

Fremgangsmåten for dette er rimelig simpelt, men ikke likt som før.
Trykk på “Hub“-ikonet (markert med blått), deretter “Favoritter“. Vinduet som vist under vil da være aktiv på skjermen. Her vil du også kunne importere favoritter fra dine øvrige nettlesere.

Edge 4

Endre startside

Enhver geek vil selvsagt ha ITpro.no som sin startside, og vi akter å vise deg hvordan.
Trykk på “flere handlinger“, “Innstillinger” og endre kategorien “åpne i” til “bestemt side eller sider“. Her vil du kunne sette den til enten en predefinert nettside, eller skrive inn din egen URL, for eksempel http://www.itpro.no.

Edge 2 Edge 3

 

Kommentarer