Solaat Rødland og Haglund til TechDays i Sverige

Skandinavias to Surface-eksperter blir å se på TechDays-konferansen i Sverige i november, med sitt foredrag "Shaping the Future using the Microsoft Surface family".

Alexander Solaat Rødland, kjent som mangeårig produktleder her på ITpro.no, og Magnus Haglund, som til daglig jobber som løsningsspesialist hos Advania, skal i november holde et foredrag under TechDays i Stockholm. Begge er stolte innehavere av hederstittelen Surface ITpro MVP.

Alexander Solaat Rødland er, som første nordmann, tildelt Most Valuable Professional i Surface-segmentet, hvor det nå er totalt 20 MVP’er på verdensbasis. I Norge er det nå kun et par håndfuller med aktive MVP’er.

Shaping the Future

TechDays er en Microsoft-konferanse for alle som jobber med Microsoft-produkter, plattformer og løsninger, og er rettet mot teknikere, utviklere, software-arkitekter, og IT-ansvarlige. Den internasjonale konferansen består av dype tekniske, og strategiske sesjoner.

TechDays 2014 Stockholm

TechDays har i år temaet “Shaping the Future” som hovedtema, hvilket betyr at løsninger om fremtiden vil være i fokus.

Alexander Solaat Rødland og Magnus Haglund skal sammen holde foredraget “Shaping the Future with the Microsoft Surface family”, som handler om hvordan hverdagen vår vil bli forandret i fremtiden. Sesjonen vil fokusere på forretningsmessige behov og personlig effektivitet og vise hvordan Surface-familien kan være med å effektivisere hverdagen på skoler, i banker, butikk, helsetjenester og offentlig sektor.

Vi vil fokusere på bruken av teknologi – fremfor teknologien i seg selv

Alexander Solaat Rødland

– Det handler ikke bare om teknologi, sier Solaat Rødland, men det handler om hvordan teknologi kan brukes til å gjøre livet enklere. Vi vil fokusere på bruken av teknologi fremfor teknologien i seg selv, ved å fremheve situasjoner og scenarioer som publikum kan forholde seg til.

Sesjonen vil basere seg på PowerPoint-presentasjoner, inngående demonstrasjon av kjerneteknologi som er spesifikt for Surface, samt demo hvor Surface-enheter vil brukes sammen med skytjenester som Office 365, Windows Intune og OneDrive, samt Office-produkter som OneNote, PowerPoint, Word, Excel med mer.

Surface Pro 3

Les mer om foredraget

Gå til nettsiden for TechDays 2014 Sverige