Funksjonsrik og fremtidsrettet

Tomtom GO Live 1005

Til tross for smarttelefonene inntog og støtte for GPS har spredt seg til flere produktgrupper utvikles de rene GPS enhetene med rikere og bredere funksjonalitet.

Med helt ny programvare hadde vi store forventninger til den nyeste generasjonen fra TomTom.
Kjerneprogramvaren er basert på WebKit – det samme som flere prominente nettlesere i dag er bygget på, hvilket skulle gi en perfekt Platform for en funksjonsrik GPS og mulighet for utvidelse i tjenester. TomTom markedsfører enheten med integrert støtte for Twitter, eller direkte søk for hoteller i nærheten og priser for overnatting. Denne tjenesten krever et aktivt SIM kort i GPS enheten. Dette SIM kortet følger med og er godt gjemt for menigmannen.

De senere generasjonene av TomToms GPS enheter har vært levert med en programvare som mer eller mindre kun er en portal mellom din datamaskin og nettleseren – hvor alle oppdateringer og programinstallasjoner foretas. Skal du laste ned nye kart, legge inn nye stemmer eller en ny applikasjon.

Festeanordningen for montering i bil har fått en formidabel forbedring. Her er det enkelt og greit magnetisme som holder den fast – og to små spor som gir støtte. Dette gjelder også for data- og ladekabelen. Også denne festes med magnetisme og reduserer faren for skader på enheten dersom ledningen skulle bli for stram eller noen skulle snuble borti enheten mens den er koplet til datamaskinen.

Montert i bilen er vindusfestet en av de bedre vi har sett på lang tid. Ikke bare er det en assistert ring rundt sugekoppen som gjør det enklere (og sikrere) å feste enheten  i vinduet, den er også fleksibel i visningsvinkelen med et fast og stramt kulehode for å tilte og vri på enheten. På den måten vil du kunne sette opp enheten til å passe best mulig inn i ditt førermiljø  – uansett kjøretøy.

TomTom Live 1005 World har navnet sitt fra hvilke kart enheten er utstyrt med.
Her får du med samtlige kart fra samtlige land tilgjengelig fra TomTom tilbyr:

  • Europa
  • Nord-Amerika
  • Sørlige Afrikanske kontinent
  • Australia og New-Zealand
  • Sørøst-Asia

Tomtom GO Live 1005 Verden

Kommentarer