24. julenøtt 2011

Mens noen sier Elvis, ville noen ha en kompis. Alexander for sin del kunne ønske seg sin bedre halvdel. Alle ønsker vi å være sammen med noen på julaften. Enten det er noen som er på jobb, på reise, forhindret i å kunne være to eller flere steder samtidig eller rett og slett er gått bort.

Gårsdagens nøtteknekker

Da er det dags for å åpne årets siste julenøtt. Etter å ha inntatt julegrøten tidligere i dag, samt sett den obligatoriske «Grevinnen og hovmesteren» klokken 21 på NRK, har endelig julefreden senket seg hos meg også – etter en meget hektisk uke.
Alexander sendte jeg på velfortjent julefri nå, og jeg gleder meg til å ta fatt på de aller siste nøttekåringene.
Julenissen er helt klart en storsjarmør – noe som fører oss til gårsdagens spørsmål; Hva er julenissens beste sjekkereplikk. Her får vi både solide og frekke løsninger, og morro er det. Kanskje også litt til inspirasjon og ettertanke for alle oss single.
Stort mer er det ikke å si om den saken. Vi har tilogmed sett Medelejev sitt bidrag i dag. Gjennomgangen foregår stort sett en plass mellom der mørket senker seg, og når det er bekmørkt. (!)
Dagens nøttevinner blir all2sleepy, som tar nissen helt på kornet med følgende besvarelse;

Julenissen er en gammel og vis mann, og han benytter selvfølgelig ikke de samme sjekkereplikkene på alle damer han møter. Han kommer tross alt bare én gang i året, så da er det om å gjøre å få utdelt gavepakken sin så raskt som mulig til så mange som mulig. For å advare norske menn om denne sjarlatanen, skal jeg gi et utvalg av de replikkene han bruker på norske kvinner:

Husmorkvinnen: Jeg bytter en kjappis mot en pakke med meierismør.

Lykkejegeren: Hvis jeg får pakke deg opp, havner du på gavelista mi.

Den overarbeidede: Har du lyst til å komme som kjerringa på julekvelden?

Den intellektuelle: Oi, det er første gang jeg har sett engler fly så lavt!

Den mindre intellektuelle: Jeg finner ikke Rudolf, kan du hjelpe meg med å lete? Jeg tror han løp inn på et billig hotellrom nedi gata.

Den berusede: Eh.. jo da, den sleden er en taxi, og jeg kjører deg gratis hjem.

Den fattige: Hvis du hopper opp i sleden skal du få gratis julestang.

En gledelig nyhet for alle menn i Nord-Korea, er at nissen ikke stjeler nordkoreanske kvinner lenger. Han lever under mottoet “Ingen Kim(s), ingen kos”.

all2sleepy

Dagens julenøtt – 24. desember 2011

Nå er dagen kommet. Dagen hvor ingen burde være alene med mindre de selv virkelig ønsker, dagen hvor ingen skal være glemt. I dag er det dagen for tilgivelse og det å vise nestekjærlighet. Det å vise samhold. Selv kunne Alexander ha tenkt seg å tilbringe kvelden med sin kommende kone Alexandra Stan, men siden hun ikke vet det selv lar vi det forbli med ITpro sine julenøtter.

Vi i redaksjonen ønsker alle våre lesere, bidragsytere, partnere og kollegaer en riktig god jul.

Hvem kunne du tenke deg å tilbringe julaften med?