På prisjakt i julehandelen?

Vi skrev tidligere om en applikasjon til Android som fant frem markedets billigste produkter. Nå er den også kommet til iPhone.

Prisjakt.no lanserte i september sin applikasjon med tilsvarende navn som enkelt sammenligner priser og lar deg se hvilke steder produktet selges billigst. Nå har selskapet jobbet videre med applikasjonen, som ifølge AppBrain har blitt lastet ned mellom 50,000-250,000 ganger, ett steg videre og gjør den tilgjengelig for iPhone-brukere.

Slik fungerer applikasjonen:

Dropper du for eksempel innom Elkjøp på utkikk etter nye høytalere, en dataskjerm eller hva det måtte være, gjør applikasjonen sin nytte dersom du ikke har undersøkt prisene på forhånd. Ved hjelp av et enkelt søk finner du kjapt ut om det er penger å spare ved å ta turen til konkurrenten. Applikasjonen inneholder også omtaler av både produktene og butikkene. Men det stopper ikke her – ved hjelp av Google Maps får du en veibeskrivelse til butikken som har den laveste prisen.

Veldig nyttig for den pengegriske altså. Tidsgjerrig er applikasjonen også, da du enkelt og greit vender kameraet mot produktets strekkode og vips – prislisten dukker opp.

Tjenesten er helt gratis og henter inn over 700,000 priser fra omkring 100,000 produkter. Applikasjonen kan lastes ned fra iTunes allerede nå, og er kompatibel med iPhone og iPod Touch.


Slik ser applikasjonen ut på iPhone når du har søkt opp et produkt og viser priser.

Kommentarer