Kjærlighetssyke nordmenn går amok

Torsdag viste TV2 Hjelper Deg en test av nettdatingtjenester. Dette skulle vise seg å bli et springbrett for kjærlighetssyke nordmenn.

Nettdatingtjenester er in – det er det ingen tvil om; statistikk viser faktisk at hele 1 av 3 nordmenn har prøvd det.
8. november gjennomførte det populære programmet TV2 Hjelper Deg en test av slike nettdatingstjenester, og Q500.no ble den heldige vinneren. Kåringen viste seg å bli enormt god reklame for nettstedet, for pågangen fra kjærlighetslystne nordmenn var utrolig stor; med over 300 nye brukere i sekundet, måtte serverrommet til slutt takke for seg – det endte med overoppheting.

– Selv om vi har over 150.000 medlemmer har vi aldri tidligere opplevd tilsvarende pågang som etter at vi ble kåret til Norges beste datingnettside av TV2 Hjelper deg. På det meste var det over 300 brukere i sekundet som prøvde å komme seg inn på tjenesten. Trafikken er fortsatt rekordhøy, så det er tydelig at single nordmenn ønsker seg en partner i høstmørket. Med den aktiviteten vi opplever på nettsidene våre om dagen, er nok sjansen også større enn noen gang for å finne kjærligheten, sier Ingvild Sommer, som er sosiolog og prosjektleder i Q500.no.

TV2 Hjelper Deg hadde bare gode ord å si om nettstedet.
”Vinneren av testen er Norges største datingnettside, Q500.no. Til tross for at den er dyrest i testen, gir den likevel mest igjen for pengene. Det er om omfattende side med et bra matchingsystem. Tar man seg tid til å svare på alle spørsmålene åpner det seg en verden av potensielle partnere. Det er heller ingen begrensninger i å ta kontakt med medlemmer som man ikke har spesielt god match med. Vårt førstevalg i jakten på kjærligheten”.

Så gjenstår det bare å se om hypen bare er midlertidig, eller om dette er neste års store ting. Det som imidlertid er sikkert, er at Q500.no må gå til innkjøp av nytt hardware – og det på grunn av kjærlighetssyke nordmenn.